Arko Nem nemlendirici krem ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Arko Nem nemlendirici krem ne işe yarar?
  2. Arko Nem Krem kaç lira?
  3. Arko Nem krem ne için kullanılır?
  4. Arko Nem Soft Touch nemlendirici bakım kremi nasıl kullanılır?
  5. Arko Nem Soft Touch hangi ciltler için?

Arko Nem nemlendirici krem ne işe yarar?

Arko Nem Günlük Bakım Soft Touch nemlendirici bakım kremi, hızlı emilen formülü sayesinde cildinizi yağlandırmadan nemlendirir. İçerdiği Aqua mineral ve E vitamini, cildinize pürüzsüz yumuşaklık sağlamaya yardımcı olur.Arko Nem Soft Touch cildinizde yağlılık hissi bırakmaz. 24 saat nem sağlar.

Arko Nem Krem kaç lira?

Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 8,86 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 2,98 TLŞu Andaki Fiyat: 6,31 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 3 TL (4) daha ucuz.

Arko Nem krem ne için kullanılır?

Ailenizin günlük cilt bakımı için ideal bir kremdir. Ekstra gliserinli formülü ile cildinizi dış etkenlere karşı korur, bakımını sağlar. Cilde yumuşaklık, canlılık kazandırır. Cildinize ihtiyaç duyduğu her an uygulayabilirsiniz.

Arko Nem Soft Touch nemlendirici bakım kremi nasıl kullanılır?

Arko Nem Soft Touch Ürün Özellikleri - İçeriğindeki aqua mineral ve E vitamini cildin nem seviyesini dengelemeye yardımcı olur. - El ve vücur kullanımı için uygundur. Kullanım Şekli: Temiz ve kuru cilde dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayınız. Günlük kullanıma uygundur.

Arko Nem Soft Touch hangi ciltler için?

Normal ve karma ciltler için uygundur. Hızlı emilen ve yağlılık hissi bırakmayan formülü ile kolayca uygulanır ve saniyeler içinde sonuç alırsınız. Dermatolojik olarak test edilmiştir ve cildinizde tahriş veya alerjiye neden olmaz.