Turuncu ekstra nedir?

İçindekiler:

  1. Turuncu ekstra nedir?
  2. Turuncu ekstra avantajlı kredi nedir?
  3. Teknosa Turuncu ekstra nedir?
  4. Teknosa Turuncu Kart ne işe yarıyor?
  5. Teknosa kart ne işe yarar?

Turuncu ekstra nedir?

ING'den Turuncu Ekstra! ING'nin yeni banka kartı Turuncu Ekstra ile hem alışveriş yapabilir hem de yurt içi ve yurt dışı tüm ATM'lerden 7/24 nakit para çekebilirsiniz. Üstelik kart ücreti yok! Temassız özelliğiyle 350 TL'ye kadar tüm ödemelerinizi şifre girmeden, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

Turuncu ekstra avantajlı kredi nedir?

Turuncu Ekstra avantajlı faiz oranı, Banka tarafından sadece kampanya kapsamında iade edilecek nakit tutarın hesaplanmasında kullanılmakta olan bir gösterge faiz oranıdır. ... Yurt içi diğer banka ATM'lerinden ayda 3 kez ücret ödemeden para çekip ve yatırılabilirsiniz.

Teknosa Turuncu ekstra nedir?

Turuncu Ekstra Kart'ın özellikleri nelerdir? Turuncu Ekstra Kart ile hem alışveriş yapabilir hem de yurt içi ve yurt dışı tüm ATM'lerden nakit para çekebilirsiniz. Üstelik kart ücreti de ödemezsiniz. 250 TL'ye kadar tüm ödemelerinizi şifre girmeden, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

Teknosa Turuncu Kart ne işe yarıyor?

Teknosa Turuncu Kartla Türkiyenin 72 ilinde bulunan 270 Teknosa mağazasından ve 444 55 99 numaralı çağrı merkezi üzerinden yapılan her 1 TLlik alışveriş için 1 Turuncu Puan kazanılıyor. Biriken puanlar 500 ve üzerine ulaştığında ise puanlar hediye çekine dönüştürülebiliyor.

Teknosa kart ne işe yarar?

Turuncu Ekstra Kart ile hem alışveriş yapabilir hem de yurt içi ve yurt dışı tüm ATM'lerden nakit para çekebilirsiniz. Üstelik kart ücreti de ödemezsiniz. 250 TL'ye kadar tüm ödemelerinizi şifre girmeden, hızlı ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.