Leblebi kaç protein?

İçindekiler:

  1. Leblebi kaç protein?
  2. Leblebi besin içeriği nedir?
  3. 100 gram beyaz Leblebide ne kadar protein var?
  4. Bir avuç beyaz leblebi kaç gram?
  5. 100 gram beyaz Leblebide kaç kalori var?
  6. Sarı leblebi 100 gr kaç kalori?
  7. 1 avuç beyaz leblebi kaç kaloridir?
  8. 1 fincan beyaz leblebi kaç gram?

Leblebi kaç protein?

Sarı Leblebi Besin Değerleri Protein miktarı: 22.79. Toplam Yağ miktarı: 9.35. Doymuş yağ miktarı: 1.03. Doymamış yağ miktarı: 8.05.

Leblebi besin içeriği nedir?

Leblebi kalori değeri olarak 100 gramında 268 kcal kalori içerirken, bir küçük kahve fincanında yani 20 gram'ında 54 kcal kalori bulunmaktadır. Leblebi; karbonhidrat, B grubu vitaminler, protein, fosfor, potasyum, çinko, demir ve lif içeriği yüksek olan bir besin kaynağıdır.

100 gram beyaz Leblebide ne kadar protein var?

Düşük kalori miktarı ile dikkat çeken kuru yemişin 100 gramında 58 gram karbonhidrat, 19 gram protein, 5 gram yağ ve yaklaşık 7,5 gram lif bulunur. Pektin ve gam gibi çözünür lif içeriği ile dikkat çeken beyaz leblebi kabuklu olmasından dolayı sodyum, potasyum, kalsiyum, demir, A vitamini ve C vitamini de içerir.

Bir avuç beyaz leblebi kaç gram?

Beyaz Leblebi Kalori Değeri: Bu besinin 100 gramında 357 kcal kalori, ayrıca besinin 1 Avuç yani 20 gramlık miktarında Beyaz Leblebi 72 kalori bulunmaktadır. Beyaz Leblebi, lif oranı yüksek olduğundan bağırsak hareketlerini hızlandırır ve bağırsak tembelliğinin ortadan kalkmasına yardımcı olur.

100 gram beyaz Leblebide kaç kalori var?

Günlük beyaz leblebi tüketimi 100 gram beyaz leblebi içerisinde 357 kcal kalori bulunmaktadır. Genel olarak bir avuç leblebide ise ortalama 72 kcal kalori bulunur. Aynı zamanda önemli protein, yüksek lif ve farklı vitamin ile mineral kaynağıdır.

Sarı leblebi 100 gr kaç kalori?

Besin değeri oldukça yüksek olan leblebi, lifli bir yapıya sahip olduğundan özellikle kilo vermek isteyenler için vazgeçilmez bir besindir. İşte, leblebinin besin değerleri ve kalorisiLEBLEBİ KAÇ KALORİDİR: 100 gram leblebi yaklaşık 364 kaloridir.

1 avuç beyaz leblebi kaç kaloridir?

Genel olarak bu besinin 100 gramında 357 kcal kalori olduğu söylenebilir. Aynı zamanda bir avuç yani 20 gramlık beyaz leblebi içerisinde ise 72 kcal kalori bulunuyor. Genel olarak ortalama gün içerisinde bir avuç beyaz leblebi yemek hem yüksek kaloriyi engeller hem de önemli vitamin ve mineral takviyesi sağlar.

1 fincan beyaz leblebi kaç gram?

Diyetisyen Meltem Vatansever leblebinin kilo verme üzerine etkileri hakkında şu bilgileri veriyor; Bir kahve fincanı yani 20 gr. leblebi yaklaşık olarak 54 kalori içerir. Yani ara öğünlerimizde bir dilim ekmek yerine bir kahve fincanı leblebi tüketebiliriz.