Bodrum Mazı denizi nasıl?

İçindekiler:

  1. Bodrum Mazı denizi nasıl?
  2. Mazı nereye baglı?
  3. Bodrum Mazı köyü nereye yakın?
  4. Mumcular denize yakın mı?
  5. Mumcular ismi nereden gelir?
  6. Bodrum Mumcular nereye yakın?
  7. Mumcular Belediyesi hangi parti?

Bodrum Mazı denizi nasıl?

Denizin temiz ve berrak oluşuna diyecek tek bir söz yok. Temiz oluşundaki 2 önemli etkeni bu taşlık yapısına ve çok fazla rüzgâr almamasına bağlayabiliriz. Rüzgâr almıyor demişken denizin sakin ve dalgasız olduğunu da belirtmekte fayda var. Koyları bir köyün sahili olarak düşünebilirsiniz.

Mazı nereye baglı?

Mazı Köyü, Muğla'nın 2013 de büyük şehir statüsünü almasından sonra, Bodrum'a bağlı bir mahalle özelliğindedir. Gökova Körfezinin kuzey kıyısının tam ortasında yer alan ve Karya'lılardan günümüze gelen bir sahil yerleşimidir. Mazı Köyü, eşsiz güzellikte 8 koya sahiptir.

Bodrum Mazı köyü nereye yakın?

Mazı Köyü, Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı bir mahalledir. Bu köy, Muğla iline 136 km, Bodrum ilçesine 45 km uzaklıkta bulunur.

Mumcular denize yakın mı?

Organik yaşam içinde ideal bir bölge. Bununla beraber stressiz bir bölgedir. Göl keza biraz daha yumuşatmıştır, denize 8 Km.'dir. Beş dakika sonra deniz kenarına varabiliyorsunuz, çay kahve içebiliyor ve balığınızı yiyebiliyorsunuz.

Mumcular ismi nereden gelir?

Eski adıyla Karaova denir beldeye. Eskiden köyde sıkma-mum işi yaygın olarak yapıldığından bölge halkına verilen isimdir Mumcular. Bölgede yerleşik halk tarafından üretilen ürünler arasında zeytin ve zeytin mahsulleri başta gelir. Zeytincilik beldenin önemli gelir kaynaklarındandır.

Bodrum Mumcular nereye yakın?

Mumcular 37.106430 enlem ve 27.665485 boylamda yer almaktadır. Bodrum ilçesine bağlıdır. Mumcular haritası Muğla ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Mumcular posta kodu 48200.

Mumcular Belediyesi hangi parti?

Mumcular Muğla'nın Bodrum ilçesinin bir beldesi iken 6360 Sayılı On Dört İlde Büyükşehir Belediyesi ve Yirmi Yedi İlçe Kurulması ile Bazı Kanun ve Kanun Hakkında Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ile Bodrum Belediyesi'ne bağlı bir mahalleye dönüşmüştür.