6 kişilik kahvaltı takımı içinde neler var?

İçindekiler:

  1. 6 kişilik kahvaltı takımı içinde neler var?
  2. Kahvaltı Takımı neler var?
  3. Karaca Kahvaltı Seti kaç parça?
  4. 26 parça kahvaltı takımı kaç kişilik?
  5. Karaca kahvaltı takımının içinde neler var?
  6. 35 parça kahvaltı takımı kaç kişilik?
  7. Yemek takımının içinde neler vardır?

6 kişilik kahvaltı takımı içinde neler var?

Korkmaz'ın çok parçalı takımları 6'şar adet servis ve tatlı tabağı, çay ve kahve fincan seti, 4 adet kayık tabak, 4 adet reçellik, 6 adet yumurtalık, demlik ve şekerlik gibi ürün çeşitleri sunar.

Kahvaltı Takımı neler var?

Büyük ve küçük servis tabakları, fincan, yumurtalık, şekerlik, çay demliği, tuzluk, biberlik, suluk, servis tepsisi ve kaseler gibi birçok parçadan oluşan kahvaltı takımları, görsel bir bütünlük oluşturur.

Karaca Kahvaltı Seti kaç parça?

Karaca kahvaltı takımı 26 parça içerisinde 6 adet servis tabağı, 6 adet çay bardağı, 6 adet çay tabağı, 4 adet reçellik, 2 adet orta boy kayık tabak ve 2 adet peynirlik bulunur.

26 parça kahvaltı takımı kaç kişilik?

Karaca 26 parça kahvaltı takımı içerisinde sizlerle buluşan parçalar; pasta tabakları, çay fincanları, çay tabakları, peynirlik, kayık tabaklar ve reçellikler olarak karşınıza çıkıyor. 6 kişilik kullanım için uygun olan 26 parça setler, birbirinden şık model seçenekleri ile beğenilerinizi kazanıyor.

Karaca kahvaltı takımının içinde neler var?

Gwen serisi Karaca 32 parça kahvaltı takımı içerisinde 6 adet servis tabağı, 6 adet çay fincanı, 6 adet çay tabağı ve çay kaşığının yanı sıra 2 adet reçellik, 2 adet peynir tabağı, tuzluk ve biberlik yer alıyor. 32 parçalık Beste serisi kahvaltı setinde ise reçellik ve tuzluk gibi tamamlayıcı gereçlerin yerine farklı ...

35 parça kahvaltı takımı kaç kişilik?

"Karaca Cubique 35 Parça Kahvaltı Seti, şıklığını sadeliğinden alan ender tasarımlardan birisidir. Kare tasarımlı hoş bir kahvaltı seti olan Cubique 6 kişilik samimi kahvaltı masaları için tasarlanmıştır.

Yemek takımının içinde neler vardır?

12 kişilik yemek takımının içinde; 1 Adet Çorbalık, 1 Adet Çorbalık Kapağı, 12 Adet 30 cm Tabak, 12 Adet 25 cm Tabak, 12 Adet 20 cm Tabak, 12 Adet 22 cm Çukur Tabak, 1 Adet 32 cm Kayık Tabak, 2 Adet 28 cm Kayık Tabak, 2 Adet 22 cm Kayık Tabak, 12 Adet 15 cm Komposto Kasesi, 6 Adet Çay Fincanı ve Tabağı, 6 Adet Kahve ...