Milli Takım Teknik Direktörü maaşı ne kadardır?

İçindekiler:

  1. Milli Takım Teknik Direktörü maaşı ne kadardır?
  2. Şenol Güneş milli takımdan istifa etti mi?
  3. Şenol Güneş milli takım sözleşmesi ne zaman bitiyor?
  4. Şenol Güneş sözleşme ne zaman bitiyor?
  5. Şenol Güneş kızı kiminle evlendi?

Milli Takım Teknik Direktörü maaşı ne kadardır?

Her başarısızlıktan sonra gündeme gelen milli takım teknik direktörü maaşı ülkenin bir gerçeği. Peki yeni teknik direktör Stefan Kuntz, TFF'den yıllık ne kadar maaş alacak? 58 yaşındaki teknik adam, yıllık 1.5 milyon Avro maaş alacak. Bugünkü güncel döviz kuruyla yaklaşık 15 milyon 200 bin liraya tekabül ediyor.

Şenol Güneş milli takımdan istifa etti mi?

A Milli takımda Şenol Güneş dönemi sona erdi. Ayrılık açıklaması sadece Türkiye Futbol Federasyonu'ndan gelmişti. ... Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök köşesine, karar öncesinde Şenol Güneş ile yaptığı görüşmeyi taşıdı. Güneş, son yenilginin ardından neden istifa kararı almadığını anlattı.

Şenol Güneş milli takım sözleşmesi ne zaman bitiyor?

A Milli Futbol Takımı'nda ikinci dönemine Mart 2019'da başlayan Şenol Güneş'in sözleşmesi Haziran 2022'de sona erecekti. Güneş, 2000-2004 yılları arasında da A Milli Takım teknik direktörlüğü yapmıştı. Türkiye, Şenol Güneş yönetiminde çıktığı 82 maçta 38 galibiyet, 23 beraberlik, 21 yenilgi aldı.

Şenol Güneş sözleşme ne zaman bitiyor?

Güneş, konu ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile görüşecek. Ay Yıldızlı ekipteki 2. dönemine 2019 Mart ayında başlayan Şenol Güneş'in sözleşmesi 2022 Haziran ayında sona erecekti.

Şenol Güneş kızı kiminle evlendi?

Beşiktaş - Teknik Direktörümüz Şenol Güneş'in kızı Günçe Güneş, Giray Tiryaki ile Başkanımız Fikret Orman'ın şahitliğini yaptığı nikah töreniyle dünya evine girdi. #Beşiktaş | Facebook.