Feryal Özel neyi buldu?

İçindekiler:

  1. Feryal Özel neyi buldu?
  2. Feryal Özel kaç yaşında?
  3. Feryal Özel Hangi üniversite mezunu?
  4. Feryal Özel nerede doğdu?
  5. Feryal Özel kimdir?
  6. Feryal Özel kimdir ne iş yapar?
  7. Betül Kacar Kimdir Hayatı?
  8. Betül Kaçar nereli?
  9. Betül Kaçar ne okudu?

Feryal Özel neyi buldu?

Albert Einstein'ın Görelilik Teorisi'nde dile getirdiği ancak teleskop ışınlarını yuttuğu için görüntülenemeyen kara delikleri görüntüleme üzerine çalışan Özel'in başında bulunduğu Modelleme ve Analiz Çalışma Grubu, farklı teleskoplardan elde edilen milyonlarca veriyi birleştirerek 2019 yılında ortaya tek bir fotoğraf ...

Feryal Özel kaç yaşında?

46 yaşında () Feryal Özel/Yaş

Feryal Özel Hangi üniversite mezunu?

Harvard Üniversitesi2002 Columbia ÜniversitesiFu Foundation School of Engineering and Applied Science Feryal Özel/Eğitim

Feryal Özel nerede doğdu?

İstanbul, Türkiye Feryal Özel/Doğum yeri

Feryal Özel kimdir?

Feryal Özer kimdir? Üsküdar Amerikan Lisesi'nden mezın Feryal Özer, 1996 yılında Columbia Üniversitesi'nde Fizik ve Uygulamalı Matematik eğitimini ikincilikle bitirdi. Yüksek lisansını ise fizik alanında Niels Bohr Enstitüsünde tamamladı. Harvard Üniversitesi'nde astrofizik alanında doktorasını tamamladı.

Feryal Özel kimdir ne iş yapar?

Feryal Özel halen Arizona Üniversitesi'nde astronomi ve fizik dersleri veriyor, ve aynı zamanda da birçok araştırma yapıyor. Başlıca Kara Delikler'i araştırıyor. 2012 yılında Harvard Radcliffe Enstitüsüne, 2014 yılında Berkeley Miller Enstitüsüne üye seçildi. Aynı zamanda Türkiye'de Bilim Akademisi üyesidir.

Betül Kacar Kimdir Hayatı?

BETÜL KAÇAR KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? Giresunlu bir ailenin çocuğu olan Betül Kaçar, Marmara Üniversitesi'nde kimya eğitimi gördü ve 20 yaşında ABD'ye göç etti. 20 yaşında Parkinson ve Alzheimer üzerine doktora çalışmasına başlayan Kaçar, 2010'da Atlanta'daki Emory Üniversitesi'nden doktora derecesi aldı.

Betül Kaçar nereli?

İstanbul, Türkiye Betül Kaçar/Doğum yeri

Betül Kaçar ne okudu?

Betül Kacar hakkında Marmara Üniversitesi'nde kimya bölümü okudu. Daha sonra Howard Hughes Medical Institute'a başvurdu. Kacar, burada biyomoleküler kimya doktorasını tamamladı. 2012'de Harvard Üniversitesi'ne katılan araştırmacı, burada Organizma ve Evrimsel Biyoloji Departmanı'nda görev aldı.