Beyşehir Gölü yüzülür mü?

İçindekiler:

  1. Beyşehir Gölü yüzülür mü?
  2. Beyşehir Gölü çekildi mi?
  3. Beyşehir Gölü güzel mi?
  4. Beyşehir Gölü ne kadar çekildi?
  5. Beyşehir Gölü açık mı?

Beyşehir Gölü yüzülür mü?

Beyşehir'in en gözde plajlarının bulunduğu Üstünler ve Karaburun plajları hafta sonu vatandaşların en çok ilgi gösterdiği sahil kesimi oldu. Sahil kesiminde serinlemek için gölde yüzen vatandaşlar, gün boyu tatlı sulardan çıkmadı. Aileler yüzmenin yanı sıra, piknik yapmanın keyfini de doyasıya çıkardı.

Beyşehir Gölü çekildi mi?

Konya ve Isparta topraklarındaki Beyşehir Gölü'nde su, kıyıdan yaklaşık 150 metre çekildi. ... Türkiye'nin en büyük tatlı su gölü olarak bilinen 656 kilometrekare yüzölçüme sahip Beyşehir Gölü, Çarşamba Çayı ile Konya Ovası'nın sulanmasına katkı sağladığı gibi 466 balıkçının da geçim kapısı oluyor.

Beyşehir Gölü güzel mi?

Barındırdığı yaban hayatı, doğal güzellikleri ve tarihi değerleri ile göllerimiz içerisinde özel bir yeri olan Beyşehir Gölü; güzel, mavi rengi, irili ufaklı adaları, kumsalları, karstik mağaraları ve bozulmamış bitki örtüsü ile ülkemizin en güzel göllerinden biridir.

Beyşehir Gölü ne kadar çekildi?

Türkiye'nin en büyük tatlı su gölü olarak bilinen 656 kilometrekare yüzölçüme sahip Beyşehir Gölü, Çarşamba Çayı ile Konya Ovası'nın sulanmasına katkı sağladığı gibi 466 balıkçının da geçim kapısı oluyor. Ancak iklim değişikliği ve bilinçsiz tarımsal sulama nedeniyle göldeki su, kıyıdan yaklaştık 150 metre çekildi.

Beyşehir Gölü açık mı?

Beyşehir Gölü Milli Parkı Ziyaret Saatleri ve Giriş Ücreti 2020. Beyşehir'deki doğal güzelliğin tadını çıkarmak istediğinizde sabah 06:00 ile gece 24:00 arasında giriş işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.