Safya ayçiçek yağı kimin?

İçindekiler:

  1. Safya ayçiçek yağı kimin?
  2. Bunge Gıda kimdir?
  3. Orkide tereyağ keyfi helal mi?
  4. Abalı markası kimin?
  5. Bunge Gıda hangi markalar?
  6. Bunge Gıda hangi ülke?

Safya ayçiçek yağı kimin?

Safya. Safya ayçiçek yağı, Aves AŞ bünyesinde Mersin'de yer alan Türkiye'nin en büyük kırma kapasiteli tam entegre, bitkisel yağ fabrikasında üretilmektedir.

Bunge Gıda kimdir?

Komili, Bunge Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. şirketine aittir. Bunge Türkiye'de 2000 yılından bu yana faaliyet gösteren, hem iç piyasadan hem de ithal olarak tedarik ettiği yağlı tohumları, sektörün ihtiyacına uygun olarak özenle işlemekte ve hijyenik koşullara uygun olarak dağıtımını gerçekleştirmektedir.

Orkide tereyağ keyfi helal mi?

Türkiye'nin önde gelen sıvı yağ markası Orkide, helal gıda sertifikası aldı. Türkiye'nin önde gelen sıvı yağ markası Orkide, helal gıda sertifikası aldı.

Abalı markası kimin?

Filidea Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı olan Ahmet Abalıoğlu; Abalıoğlu Holding A.Ş., Abalıoğlu Tekstil Sanayi A.Ş., CSA Textile Egypt S.A.E., SC Dentaş Romania SRL, Abalıoğlu Doğal Kaynaklar Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Açık Kart Bilgi Teknolojileri Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Üyesidir.

Bunge Gıda hangi markalar?

2016 yılında, Türkiye'nin köklü markalarından Komili, Kırlangıç, Sezai Ömer Madra markalarını bünyesine katan Bunge, sızma ve riviera zeytinyağının yanı sıra farklı damak tatlarına yönelik olarak Komili'nin uzmanlığıyla geliştirilen özel ürünleri tüketicisiyle buluşturmaktadır.

Bunge Gıda hangi ülke?

Bunge, 1818 yılında tahıl ticareti yapmak üzere Amsterdam/Hollanda'da kuruldu. Şirketin büyümesi ve faaliyet alanının genişlemesi ile birlikte 1856'da şirket merkezi Anwers/Belçika'ya, 20 yüzyılda Güney Amerika'ya ve 1999 yılında da New York'a taşındı.