Kuzey Yıldızı ilk KAÇ bir bölüm?

İçindekiler:

  1. Kuzey Yıldızı ilk KAÇ bir bölüm?
  2. Kuzey Yıldızı son bölüm hangisi?
  3. Kuzey Yıldızı ndaki Feride ölecek mi?
  4. Kuzey yıldızı ne zaman başlayacak 30 bölüm?
  5. Kuzey Yıldızı hangi bölüm final?
  6. Kuzey Yıldızı 30 bölüm yayınlanacak mı?

Kuzey Yıldızı ilk KAÇ bir bölüm?

Yayın takvimi
SezonYayın günü ve saatiÇekilen bölüm sayısı
1. SezonCumartesi 20:0029
2. SezonCumartesi 20:0035

Kuzey Yıldızı son bölüm hangisi?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın Final (64. Bölüm) Bölümünde; Kuzey ve Yıldız, yeni bir heyecanın eşiğindedir. Birlikte kutlayacakları ilk bayram sabahına uyanacaklardır. Artık kara bulutlar aralanmış, mutluluk yüzünü göstermeye başlamıştır.

Kuzey Yıldızı ndaki Feride ölecek mi?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 62. Bölümünde; Mete'nin daveti üzerine onunla iftar yapmak için bir arkadaşının arabasına binen Feride restorandan ayrıldı. Akşam ailesiyle birlikte yemek yiyen Kuzey'e gelen telefon onu şok etti. Telefondaki polis memuru "Feride Mollaoğlu hayatını kaybetti" dedi.

Kuzey yıldızı ne zaman başlayacak 30 bölüm?

Aşk uğruna atılan yeni maceraların ekrana geleceği Kuzey Yıldızı İlk Aşk 30. bölüm, 5 Eylül Cumartesi günü Show TV'de olacak.

Kuzey Yıldızı hangi bölüm final?

Peki, sevilen dizi neden final yapıyor? Başrollerinde Aslıhan Güner, İsmail Demirci ve Cezmi Baskın gibi isimlerin yer aldığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk ekrana veda ediyor. 15 Mayıs'ta ekranda olacak 64. bölüm ile takipçilerine veda edecek olan dizide önemli gelişmeler yaşanacak.

Kuzey Yıldızı 30 bölüm yayınlanacak mı?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizinin yeni bölümü 21 Haziran Cumartesi günü ekranlarda olacak.