Good Girl parfüm ne kokusu?

İçindekiler:

  1. Good Girl parfüm ne kokusu?
  2. Good Girl içinde ne var?
  3. Good Girl parfüm kaç ml?
  4. Good Girl kırmızı parfüm kokusu nasıl?
  5. 212 parfüm kokusu nasıl?
  6. DP c6 hangi parfüm?
  7. Carolina Herrera hangi ülke?
  8. 212 Seksy bayan parfüm nasıl kokuyor?
  9. 212 parfüm nedir?
  10. Bargello 141 numara hangi parfüm?
  11. DP c6 ne kokusu?

Good Girl parfüm ne kokusu?

Tatlı ve alımlı yasemin Good Girl'ün ışıltılı ve feminen tarafını aydınlatırken, karanlık tarafın kalbinde ise yoğun, hoş kokulu kakao ve baş döndürücü tonka yer alır. Badem ve kahve ile sağlanan yumuşak dokunuşlar zarif sümbülteber ile feminenliği vurguluyor.

Good Girl içinde ne var?

Ürün İçeriği: Parfüm orijinal kutusunda kullanıcılara teslim edilir. Parfümün formülünde, yasemin, tonka fasülyesi, kakao, sümbülteber, limon, bergamot, badem, kahve, Bulgar gülü, Orris, portakal çiçeği, paçuli, vanilya, sandal ağacı, misk, sedir, tarçın, amber, pralin, kaşmir notaları bulunur.

Good Girl parfüm kaç ml?

Carolina Herrera Good Girl Edp 50 ml Kadın Parfüm
Koku TipiÇiçeksi
Parfüm Mililitre50 ml
Parfüm TürüEDP

Good Girl kırmızı parfüm kokusu nasıl?

Üst notalarında kırmızı frenk üzümü ve litchi; orta notalarında gül; baz notalarında ise vetiver ve vanilya bulunuyor. İkonik stiletto tasarımını bu kez kırmızı ile buluşturan parfüm yine oldukça iddialı ve feminen. İlk sıktığınızda yabani frenk üzümü aromasını yoğun bir şekilde hissedebiliyorsunuz.

212 parfüm kokusu nasıl?

Yazın kullanabilirsiniz kesinlikle elegan bir erkeğin kokusu olan Carolina Herrera 212 Men odunsu notaalrıyla dikkat çekiyor.İçerisinde greyfurt, zencefil, bergamot, aquatik harman ve sandal ağacı barındırıyor.Çok günlük bir parfüm,rahatlatıcı yapay olmayan natürel gelen bir koku.

DP c6 hangi parfüm?

Kahve, badem,süsen, yasemin, zambak, tüberoz (sümbülteber),tonka fasülyesi, sedir ağacı, kakao, vanilya.

Carolina Herrera hangi ülke?

Venezuela'lı modacının kendi adını verdiği Carolina Herrera, Ltd. Amerika'da faaliyet göstermektedir, İspanya merkezli PUIG, S.L.'nin bir parçasıdır.

212 Seksy bayan parfüm nasıl kokuyor?

* modern kadınlar için gizemli bir parfüm. * size sıcaklık, ferahlık ve kadınsılık getirir. * üst notalarda tahrik edici gül, biber ve bergamot; * orta notalarda gardenya ve sardunya; alt notalarda ise pamuk şekeri, vanilya, baharatlı sandal ağacı ve misk kullanılmıştır.

212 parfüm nedir?

Ürün Kullanımı Temiz tene ve kıyafete istenilen sıklıkta uygulanır. Amerikan Carolina Herrera markası tarafından 1999 yılında satışa sunulan Carolina Herrera 212 Edt 100 Ml Erkek Parfüm, ufak dozlarda kullanılmasına rağmen gün boyunca tende ve tekstil üzerinde kalıcı bir etki yaratır ve uzun süre etkisini kaybetmez.

Bargello 141 numara hangi parfüm?

Bargello 141 Floral Edp 50 ml Kadın Parfüm.

DP c6 ne kokusu?

Kahve, badem,süsen, yasemin, zambak, tüberoz (sümbülteber),tonka fasülyesi, sedir ağacı, kakao, vanilya.