Dermatov krem ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Dermatov krem ne işe yarar?
  2. DERMOVATE krem ne işe yarar?
  3. Dermovate krem günde kaç kez kullanılır?
  4. Impetex nasıl kullanılır?

Dermatov krem ne işe yarar?

DERMATOP, derinin hasta olan kısmına sürülerek uygulanan, steroid hormonlar (kortikosteroid) sınıfından bir ilaçtır. İltihap giderici, alerji giderici, kaşıntı giderici, akıntı giderici ve hücre çoğalmasını önleyici etkilere sahiptir.

DERMOVATE krem ne işe yarar?

Dermovate krem veya 0.05 merhem, doktor kontrolünde cildin iltihaplanmasını tedavi etmek için kullanılan ilaçlardan biridir. Genellikle cilt hastalıklarını tedavi etmek için doktor tarafından reçete edilir. Cilt problemlerinde cildin şişmesini, kızarıklığını ve kaşıntısını azalttığı bilinmektedir.

Dermovate krem günde kaç kez kullanılır?

Hastalıklı alana günde bir veya iki kez iyileşme görülene kadar uygulanır. Hastalığın kontrolü sağlanırsa tedaviye son verilir. Hastanın durumu tekrar değerlendirilmeden tedaviye 4 haftadan daha uzun bir süre devam edilmemelidir.

Impetex nasıl kullanılır?

Dozaj Page 2 2 / 8 Tedavinin başında İMPETEX, günde 2 - bazen 3 defa ince bir tabaka halinde hastalıklı deriye sürülür. Hastalık tablosunda iyileşme olunca, sıklıkla günde 1 kez uygulama yeterlidir. Bebekler, çocuklar ve yetişkinler 3 haftadan daha uzun süre tedavi edilmemelidirler.