DIOX kimler kullanamaz?

İçindekiler:

  1. DIOX kimler kullanamaz?
  2. Nerox Tea ne işe yarar?
  3. DIOX cayı nasıl kullanılır?
  4. Detox Çayı zararlı mı?
  5. Nerox Tea nasil kullanilir?
  6. Detoksfit çayı nedir?
  7. Detoks çayı ne zaman içilir?

DIOX kimler kullanamaz?

Hamileler ,emzirenler, karaciğer, böbrek , kalp yetmezliği, yüksek tansiyon hastaları Ve depresyon tedavisi görenler kullanamaz.

Nerox Tea ne işe yarar?

💥Ağız kuruluğu yaparak bol bol su içmenizi sağlar. 💥Metabolizmayı hızlandırır. 💥Ödem atar. 💥Yağ kütlelerini parçalara ayırarak idrar yoluyla vücuttan atılmasını sağlar.

DIOX cayı nasıl kullanılır?

Nasıl Kullanılır: Günde iki kere olmak üzere sabah ve akşam aç karnına yemeklerden 1 saat önce tüketilmesi gerekmektedir.

Detox Çayı zararlı mı?

Sağlıklı kişiler için 1 fincan detoks çayının bir riski yoktur. Uzun dönem kullanımı ise risklidir. Uzun süre veya yüksek miktarda sinameki kullanımı; vücut sıvısının ciddi şekilde azalmasına ve karaciğer hasarına neden olabilir.

Nerox Tea nasil kullanilir?

Kullanımı:Sabah ve akşam yemeklerinden 1 saat önce 1 bardak sıcak su içerisine 1 paket (sachet) Nerox tea çayını açıp dökünüz ve karıştırınız. Normal poşet çay gibi birkaç dakika bekledikten sonra afiyetle içiniz. Ürünün etkileşimi bol su ile artacaktır. Su içmeye özen gösteriniz.

Detoksfit çayı nedir?

16 mucizevi bitkinin karışımı ile oluşan Detoksfit, sağlığınız için vazgeçilmez bir karışımdır. 16 farklı bitki içeriğinin kurutulup öğütülmesiyle tablet formunda üretilen bir bitkisel takviyedir.

Detoks çayı ne zaman içilir?

İsterseniz, 1 çay kaşığı balla tatlandırabilirsiniz. Kullanımı: Her sabah aç karnına içilmelidir. Herhangi bir yan etkisi saptanmadığından düzenli olarak tüketilebilinir.