İstegelsin hangi sirketin?

İçindekiler:

  1. İstegelsin hangi sirketin?
  2. İstegelsin hangi şehirlerde?
  3. İstegelsin izmir'de nerelerde var?
  4. İstegelsin hangi illerde 2021?
  5. İstegelsin nedir?
  6. İstegelsin kaç tl üzeri kargo bedava?
  7. Istegelsin uygulaması nedir?

İstegelsin hangi sirketin?

Daha önce zincir market deneyimi ile dikkatleri çeken Mehmet Fatih Saraç'ın bir projesi olarak çıkan İste Gelsin, Future Teknoloji Tic. A.Ş.'nin bir çözümü olarak 2018 yılında sadece İstanbul Batı Ataşehir'de hizmet vermeye başlamıştı.

İstegelsin hangi şehirlerde?

İstanbul, Kocaeli, Ankara, Bodrum, Eskişehir, İzmir ve Manisa'nın bazı bölgelerinde online süpermarket olarak faaliyet gösteren istegelsin, diğer şehirlerdeki kullanıcılarının da sipariş verebilmesi için kargoyla teslim özelliğini uygulamaya koydu.

İstegelsin izmir'de nerelerde var?

İzmir'in yanı sıra Manisa'nın bazı bölgelerinde de hizmet verecek. İzmir'de saat 10.00 ve 23.00 arası bir saat aralıklarla hizmet verecek olan istegelsin Konak, Bornova, Karşıyaka ve Bayraklı'da olacak.

İstegelsin hangi illerde 2021?

2021 hedefi: İzmir ve Eskişehir'e açılmak Yıldırım, "Biz istegelsin olarak süpermarketlerde bile satılmayan ürünleri sunarak #çoksüpermarket hizmeti veriyoruz. 2021 yılında da öncelikli hedeflerimizden biri yeni işbirlikleri ve markalarla kullanıcılarımıza binlerce çeşit ürünü sunmak olacak" diye konuşuyor.

İstegelsin nedir?

ucz markalı ucuzluk marketlerinin eski sahibi mehmet fatih saraç'ın zengin semtlerde kuracağı, app üzerinden verilen siparişle eve ürün getiren market modeli. sanırım getir.com'a rakip olacak. ilk şubesini batı ataşehir'de açmış bile.

İstegelsin kaç tl üzeri kargo bedava?

150 TL ve Üzeri Siparişine Ücretsiz Teslimat!

Istegelsin uygulaması nedir?

Yeni nesil alışveriş deneyimi sunan istegelsin, kargoyla teslim özelliği ile artık tüm Türkiye'de! istegelsin kullanıcıları ister uygulamadan isterlerse web sayfasından sipariş vererek taze ve soğuk zincir ürünleri hariç binlerce ürüne market fiyatıyla ulaşabilecekler.