PTT kitap indirimi var mı?

İçindekiler:

  1. PTT kitap indirimi var mı?
  2. PTT Kitap Güvenilir mi?
  3. PTT kargo alıcı almazsa ne olur?
  4. PTT alma haberli ne demek?
  5. Palme Kitabevi hangi kargo ile çalışıyor?
  6. Alma haber karti ne demek?
  7. Palme Kitabevi kargo ne zaman gelir?
  8. Palme Kitabevi kargo Ne kadar?

PTT kitap indirimi var mı?

PTT kitap kargo hizmeti diğer kargolara oranla çok daha ucuzdur. PTT kitap kargo standart kargo tarifesine göre hesaplanır. Ancak P indirimlidir. Yani normal kargo fiyatının yarısı kadardır.

PTT Kitap Güvenilir mi?

Pttkitap.net Güvenilir Değildir.

PTT kargo alıcı almazsa ne olur?

Alıcı ödemeli bir kargo alıcının adresine ulaştığında alıcı kargoyu almaktan kaçınırsa kargo gönderen kişiye geri gönderilir. Yani iade prosedürü uygulanır.

PTT alma haberli ne demek?

Gönderilerin alıcısına ya da alıcı adına gönderiyi alabilecek kişilere imza karşılığı teslim edildiğinin, göndericiye bildirilmesine "Alma Haber Özel Hizmeti" denir. Alma haber özel hizmetini içeren gönderilere ise "Alma Haberli Gönderi" denir.

Palme Kitabevi hangi kargo ile çalışıyor?

3. Tahsilâtı yapılmış bir siparişin teslimatı Türkiye içindeyse, Aras Kargo veya Yurtiçi Kargo ile yapılır. 4. Paketlerinizin, alışverişiniz sırasında size belirtilen süreler içinde teslim edilmemesi durumunda info@palmekitabevi.com adresine e posta gönderebilirsiniz.

Alma haber karti ne demek?

PTT A.Ş. ... PTT Kargo'nun bu alandaki uygulamalarından biri Alma Haber Özel Hizmeti. Bu hizmet sayesinde gönderici kargosunun ne zaman ve kime teslim edildiğini öğrenebiliyor. Alma Haber Özel Hizmeti'nde gönderilerin hangi tarihte kime teslim edildiğini gösteren belgeye “alma haber kartı” adı veriliyor.

Palme Kitabevi kargo ne zaman gelir?

3 iş günü içerisinde kargoya verilir. 100 ve üzeri siparişlerde kargo ücreti ödenmez.

Palme Kitabevi kargo Ne kadar?

Palmekitabevi.com adresinde; Sitemizden yapılan siparişlerde 0.10 TL ' ile 125 TL arası kargo ücreti 12.90 TL 'dir. 125 TL üzeri yapılan siparişlerde kargo ücretsizdir.