Atatürk Üniversitesi yaz okulu kaç hafta?

İçindekiler:

  1. Atatürk Üniversitesi yaz okulu kaç hafta?
  2. ATA AÖF yaz okulu online mi?
  3. ATA AÖF yaz okulu var mi?
  4. ATA AÖF yaz okulu ne demek?

Atatürk Üniversitesi yaz okulu kaç hafta?

Yaz Okulunun süresi 7 haftadır. Yaz okulu sonunda yapılan sınavlar bu sürenin dışındadır. Yaz Okulunda açılan her ders için normal dönemde yapılan toplam ders saati kadar ders yapılır. Yaz Okulunda alınan derslerin kredileri / AKTS'leri ön lisans, lisans veya lisansüstü programlarında belirtildiği gibidir.

ATA AÖF yaz okulu online mi?

2021 ATA AÖF YAZ OKULU SINAVLARI ONLINE MI OLACAK? En son yapılan açıklamaya göre, yaz okulu sınavları tarihinde yüz yüze yapılacaktır. ... Yaz okulu yüz yüze yapılması durumunda; yapılacak sınavlar, Fakülte Yönetim Kurulu kararıyla belirlenen sınav merkezlerinde gerçekleştirilir.

ATA AÖF yaz okulu var mi?

Üniversite eğitimini örgün devam edemeyen ya da ikinci üniversitesini okuyan öğrencilerin ilgiyle takip ettiği ATA AÖF yaz okulu ders kayıtları, 26.07.2021-09.08.2021 tarihleri arasında yapıldı. Ancak yoğun talep üzerine ATA AÖF yaz okulu kayıt tarihleri 11 Ağustos 2021 Çarşamba gününe kadar uzatıldığı bildirildi.

ATA AÖF yaz okulu ne demek?

Yaz okulu, güz ve bahar yarıyılları dışında ayrı bir yarıyıl olmayıp bahar yarıyılının devamı niteliğindedir. ... Yaz okulunda geçen süre, eğitim-öğretime ilişkin azami sürenin hesabında dikkate alınmaz. Güz ve/veya bahar döneminde kayıt yeniletmeyen (pasif) öğrenciler yaz okulundan ders alabilirler.