Tütsü yakmak ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Tütsü yakmak ne işe yarar?
  2. Meditasyon yaparken hangi tütsü?
  3. Yasemin tütsü ne işe yarar?
  4. Meditasyon tütsüsü ne işe yarar?
  5. Jasmine tütsü ne işe yarar?

Tütsü yakmak ne işe yarar?

Tütsü; yakıldığında koku çıkaran, bazen kötü kokuları bastırmak bazen ise enerji temizliği için kullanılan bir malzemedir. Türüne göre yakıldığına ortaya çıkan koku odak arttırmaya yardımcı ve zihni açtığı için meditasyon, yoga, reiki gibi odak gerektiren çalışmalarda kullanılır.

Meditasyon yaparken hangi tütsü?

Bunlar; Amber Tütsü: Zihni berraklaştırır ve meditasyon sürecini kolaylaştırır. Sedir Tütsü: Enerjiyi artırır ve evdeki negatif enerjiyi dağıtır. Sandal (Chandan) Ağacı Tütsü: Odaklanmayı arttırır ve dikkati dağılımının önüne geçer.

Yasemin tütsü ne işe yarar?

Tütsü sakinleştirici özelliğe sahiptir. ... Sinir sisteminiz üzerinde oldukça büyük bir etkisi olan yasemin çiçeği kokulu tütsü gergin sinirlerinizi yumuşatır. Tatlı kokusu ile beyne olumlu sinyaller veren tütsü neşenizi arttırır. Baş ağrınıza da iyi gelen bu tütsü birçok amaç için kullanılır.

Meditasyon tütsüsü ne işe yarar?

Motive olma gücünüzün artmasına ve rahatlamanıza yardımcı olur. Meditasyon tütsüsü, ruhsal bir kokudur, uzak doğunun bu muhteşem kokusu ile yoga yapabilir, sakin kalmak ve odaklanmak için kullanabilirsiniz.

Jasmine tütsü ne işe yarar?

Tütsüler meditasyon, ferahlama, kötü kokuları bastırma, bio enerji, çakra açma vb. nedenlerle binlerce yıldır yardımcı bir terapi aracı olarak kullanılıyor.