Asisguard ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Asisguard ne iş yapar?
  2. Asisguard nedir?
  3. Salih Güçbilmez kimdir?
  4. Asis Elektronik kimin?
  5. Asis Genel müdür?
  6. Songar drone hangi firmanın?
  7. Asıs ne demek?
  8. Fatih Gündoğan Kimdir?
  9. Asis ne demek?
  10. Türkiye'nin ilk milli Silahlı drone sisteminin adı nedir ve hangi firma tarafından üretilmektedir?
  11. Songar ne?
  12. Askerde as iz ne demek?
  13. Dr Fatih Çakır Kimdir?
  14. Asis zeka ölçeği nedir?
  15. Asis zeka testi kimlere yapılır?
  16. İHA yı kim buldu?
  17. Kargu hangi firmanın?
  18. Asiste eden ne demek?

Asisguard ne iş yapar?

ASİSGUARDTM; Yapay Zeka ve Büyük Veri teknolojileri marifetiyle, Askeri Araç Elektroniği Sistemleri, Döner Kanatlı Silahlı Drone Sistemleri, Elektro Optik Görüntüleme ve Sınır Güvenliği Sistemleri alanlarında, bir kısmı ülkemizde ilk olan, milli sistem çözümleri geliştirmektedir.

Asisguard nedir?

“savunma, akıllı şehirler, siber güvenlik ve finansal teknolojiler” sektörlerinde faaliyet gösteren; sistem ve teçhizatlarını öz kaynaklarıyla geliştiren, yüzde yüz yerli sermayeye sahip bir Türk firmasıdır.

Salih Güçbilmez kimdir?

1967 İstanbul doğumlu olan Salih Güçbilmez, Lise eğitimini Sultanahmet Teknik Lisesi'nde tamamlamıştır. 1990 yılında Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Bilgisayar Öğretmenliğinden mezun olmuş ve sonrasında Marmara Üniversitesi'nde Elektronik-Bilgisayar dalında Yüksek Lisansını yapmıştır. 1990 yılında Kocaeli' ...

Asis Elektronik kimin?

ASİS Elektronik ve Bilişim Sistemleri AŞ kurucu ortağı ve İcra Kurulu Başkanı Salih Güçbilmez, 2007 yılında Beşiktaş'tan Üsküdar'a vapurla geçmek isterken yağmur altında uzun fiş kesme kuyruğunda yaşadığı deneyimin ardından elektronik ücret toplama sistemi konusunda bir girişimi hayata geçirdi.

Asis Genel müdür?

Dr. Fatih GÜNDOĞAN - General Manager - Asis Elektronik ve Bilişim Sistemleri A.Ş.

Songar drone hangi firmanın?

Askeri kara araçları elektroniği, otonom mikro, mini ve orta sınıf İHA'lar, elektro-optik, sınır güvenliği, yapay zeka ve büyük veri alanlarında sistem, alt sistem, donanım ve yazılım geliştiren savunma sanayiinin iddialı oyuncusu ASİSGUARD'ın, Türkiye'nin ilk silahlı milli drone sistemi olarak geliştirdiği SONGAR, ...

Asıs ne demek?

ASİS, dünyadaki bireysel zeka testleri arasında yaş grubuna düşen örneklem büyüklüğü bakımından temsil gücü en yüksek zeka testidir. ... Uğur Sak'ın soy adını birleştirerek Anadolu-Sak Zeka Ölçeği adını verdik (ya da kısa adıyla ASİS, İngilizce olarak Anadolu-Sak Intelligence Scale).

Fatih Gündoğan Kimdir?

Evli, üç çocuk babası olan Fatih Gündoğan iyi derecede İngilizce ve Almanca biliyor. 2007 yılında kurulan Asis Elektronik ve Bilişim Sistemleri A.Ş. ... Asis Elektronik ve Bilişim Sistemleri, tek yerli otomasyon ve tanımlama sistemleri üreticisi ve anahtar teslim çözümler sunan Türk firması özelliğini de taşıyor.

Asis ne demek?

ASİS, dünyadaki bireysel zeka testleri arasında yaş grubuna düşen örneklem büyüklüğü bakımından temsil gücü en yüksek zeka testidir. ... Uğur Sak'ın soy adını birleştirerek Anadolu-Sak Zeka Ölçeği adını verdik (ya da kısa adıyla ASİS, İngilizce olarak Anadolu-Sak Intelligence Scale).

Türkiye'nin ilk milli Silahlı drone sisteminin adı nedir ve hangi firma tarafından üretilmektedir?

Baykar Bayraktar TB2 (Taktik Blok 2), Türkiye merkezli Baykar Savunma tarafından üretilen İnsansız hava aracıdır.

Songar ne?

Türk Silahlı Kuvvetleri envanterine giren "ilk milli silahlı drone" Songar, ilk kez bir zırhlı kara aracıyla kullanıldı. Songar sayesinde 4x4 askeri kara aracı, havadan hedef bulma ve uzaktan silahlı operasyon yapabilme kabiliyetine sahip olacak.

Askerde as iz ne demek?

Türk Silahlı Kuvvetlerinde inzibat olarak da bilinen bu askerler ordu içinde düzeni sağlarlar. Askeri İnzibat ifadesinin baş harfleri alınarak adlandırılan ifadedir. Bu askerlerin subaylarına da inzibat subayı denmektedir.

Dr Fatih Çakır Kimdir?

Dr. Fatih Çakır Gündoğan, göz hastalıkları alanında yeterliliği son derece ciddi olan bağımsız uluslararası kurumların sınavlarını başarı ile geçerek onaylanmış bir Kayseri Göz Doktoru 'dur.

Asis zeka ölçeği nedir?

Anadolu Sak Zekâ Ölçeği (ASİS), 4-12 yaş aralığındaki çocuklar için uygun yedi alt testten oluşan ve bireysel olarak uygulanan bir zekâ testi bataryasıdır. Sözel ve görsel alt testler muhakeme, algı ve işleyen bellek gibi kapsamlı yetenekleri ölçmektedir.

Asis zeka testi kimlere yapılır?

İlk yerli zeka testi ünvanına sahip Anadolu-Sak Zeka Ölçeği Anadolu Üniversitesi ve Millî Eğitim Bakanlığının iş birliğinde geliştirilmiştir. Genel zekâyı ve zekayı oluşturan ana bileşenleri objektif bir şekilde ölçen ASİS, 4-12 yaş aralığındaki çocuklara uygulanmaktadır.

İHA yı kim buldu?

İlk İHA'lar A. M. Low tarafından 1916 yılında geliştirilmiştir. Takip eden yıllarda ise sınırlı sayıda üretilen Hewitt-Sperry otomatik uçak I. Dünya Savaşı sırasında kullanılmıştır.

Kargu hangi firmanın?

STM Kargu, Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret AŞ. (STM) tarafından üretilen Türkiye yapımı bir insansız hava muharebe aracıdır.

Asiste eden ne demek?

Orijinal hali ''asiste'' şeklinde yazılan kelime, aracı olmak, yardım etmek, arka çıkmak gibi anlamlara geliyor.