PTT kargo koli veriyor mu?

İçindekiler:

  1. PTT kargo koli veriyor mu?
  2. Kargoda koli var mı?
  3. Yurtiçi Kargo paketleme yapıyor mu?
  4. Kargoyla telefon göndermek yasak mi?
  5. Kargo zeytinyağı taşır mı?
  6. Bilgisayar kargoya verilir mi?
  7. Yurt dışından ne kadar sigara getirebilirim?

PTT kargo koli veriyor mu?

1- Kutulardan No:1, No:2 bireysel müşteriler ile ePTTAVM internet sitesi üzerinden satış yapan sözleşmeli müşteriler için ücretsizdir. ... 4- Mukavva Kargo Yollama Kutularının tümü kamu kurum ve kuruluşlarına tarifesinde belirtilen ücretle verilir.

Kargoda koli var mı?

Yurtiçi Kargo Şubelerinde gönderi ebatlarına göre hazırlanmış kutulardan birini seçerek kolayca paketleyip gönderinizi güvenli bir şekilde yapabilirsiniz. Yurtiçi Kargo'da her ihtiyaca yönelik farklı ebatta gönderileriniz için tam 24 çeşit ambalaj var. ... Ambalaj Ürünleri Fiyat Listesi için tıklayınız.

Yurtiçi Kargo paketleme yapıyor mu?

Paket, koli, sepet, çuval gibi gönderilerin hasarsız taşınabilmesi için teslim aldığımız kargoyu özenle kontrol ediyoruz. ... Paketleme konusunda sizlerin hayatını kolaylaştırmak amacıyla özellikle evrak ve dosyalarınızı daha güvenli taşıyabilmek için ücretsiz "dosya poşeti" hizmeti veriyoruz.

Kargoyla telefon göndermek yasak mi?

Kargoyla gelecek cep telefonları Yolculuk öncesi veya sonrasında kargoyla gönderilen cep telefonları, “yolcu beraberi eşya” kapsamında da olsa yurda kabul edilmeyecek. Cep telefonu yurtdışından, posta veya hızlı kargo taşımacılığı yoluyla muafen veya vergileri ödenerek hiçbir şekilde Türkiye'ye sokulamayacak.

Kargo zeytinyağı taşır mı?

Yurtiçi Kargo, kendi hazırlattığı ambalaj paketleriyle zeytinyağlarını güvenli bir şekilde taşımaya başladı. Firma sadece zeytin ve zeytinyağı taşımayı kabul etmekle kalmadı zeytin, zeytinyağı ve baş üreticilerini teşvik etmek amacıyla bu ürünlerin nakliyesine % 40 gibi yüksek bir oranda indirim uygulamaya başladı.

Bilgisayar kargoya verilir mi?

Kargoyla Laptop Gönderilir mi? Ben ki, kargoyla çiğ köfte almış adamım. Haliyle bal ve misler gibi kargoyla laptop ve bilgisayar tarzı ürünleri gönderebilirsiniz. ... Aldığınız bilgisayar mağazadan sıfır ve kutulu olarak gönderiliyorsa bilgisayarın başına bir hal gelmesi durumunda kargo sigortası devreye giriyor.

Yurt dışından ne kadar sigara getirebilirim?

Ancak, bu kişiler girişte 1 karton sigara en fazla 1 litrelik 1 adet alkollü içki, en fazla 120 ml'lik 1 adet parfüm ve 1 adet kozmetik ürün ile en fazla 1 kilogram çikolata veya şekerden mamul yiyecek yolcu girişi yapılan sınır kapılarında açılan mağazalardan satın alabilirler.