Istanbul kartal nasıl bir yer?

İçindekiler:

  1. Istanbul kartal nasıl bir yer?
  2. Istanbul Kartal Yakacık nasıl bir yer?
  3. Uğur Mumcu Mahallesi nasil bir yer?
  4. Kartal Yalı Mahallesi nasıl bir yer?
  5. Kartal Topselvi caddesine nasıl gidilir?
  6. Kartal tam olarak nerede?
  7. Dragos nerenin ilçesi?
  8. Pendik mi kartal mı?
  9. Rahman nereye bağlı?
  10. Istanbul maltepe nasıl bir yer?
  11. Yakacık hangi ile bağlı?
  12. Istanbul Yakacık hangi ilçeye bağlı?
  13. Yakacık Yeni Mahalle nerede?
  14. Aydos Köyü nereye bağlı?
  15. Istanbul'un en yüksek noktası neresi?
  16. Aydos Dağı hangi ilimizin en yüksek noktasıdır?

Istanbul kartal nasıl bir yer?

bakın kartal bir semt olabilir ama mahalleleri bile semt gibidir. çok kalabalık bir nüfusu vardır ama sakin caddeleri var. bunun sebebi de gezmeye çıkanların kadıköye veya taksime gitmesi. kartalda gezen adamlar göremezsin. ben karlıktepeye yakın oturuyorum. ama dediğim gibi karlıktepe de geniş bir mahalle.

Istanbul Kartal Yakacık nasıl bir yer?

İstanbul Kartal ilçesinin kuzeyinde bulunan Uğur Mumcu, Soğanlık, Kurfalı semtleri tarafından çevrili, Ayazma'sı ile meşhur, ayrıca Kartal'ın en yüksek tepesi olan Aydos Tepesi'ne ve bu tepenin üzerinde bir kent ormanına sahip "İstanbul'un Balkonu" diye anılan yerleşim merkezi.

Uğur Mumcu Mahallesi nasil bir yer?

Uğur Mumcu, İstanbul Kartal ilçesinin kuzeybatısında Sancaktepe sınırında kurulmuş, tamamına yakını yüksek bloklardan oluşan, ilçenin düzenli yapılaşması ile dikkat çeken, kişi başına düşen ortalama yeşil alanı ile İstanbul ortalamasını geçen ve şu anda üzerinde park bulunan eski bir çöplük çevresine kurulmuş ...

Kartal Yalı Mahallesi nasıl bir yer?

Yalı Mahallesi, İstanbul ilinin Anadolu Yakası'nda yer alan Kartal ilçesine bağlı mahallelerden biridir. ... Mahallede, sıcak ve ılıman bir iklim hakimdir; Kartal Kış aylarında yaz aylarından çok daha fazla yağış düşmektedir. Kartal ilinin yıllık ortalama sıcaklığı 14.

Kartal Topselvi caddesine nasıl gidilir?

Kartal konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden Topselvi Mahallesi konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.

  1. Otobüs: 130A, 130Ş, KM34.
  2. Tren: MARMARAY.
  3. Metro: M4.
  4. Minibüs / Dolmuş: MİNİBÜS: C-78, MİNİBÜS: C-82.

Kartal tam olarak nerede?

Kartal, İstanbul'un Anadolu yakasında, Marmara Denizi kıyısında, Kocaeli Yarımadası'nın güney batısında yer alan bir ilçedir TÜİK 2019 nüfus sayımına göre 470.

Dragos nerenin ilçesi?

Koordinatlar: K D Dragos, İstanbul, Anadolu Yakası'nda Marmara Denizi sahilinde, Kartal ile Maltepe ilçeleri arasında bulunan, denizden 107 m yükseklikteki Dragos Tepesi (Orhan Tepe) üzerinde kurulu semt.

Pendik mi kartal mı?

Kesinlikle Kartal - Pendik derim. Pendik, önceden Kartal'ın bir mahallesi iken şimdilerde Kadıköy ile yarışabilecek gelişmişlikte bir ilçe. Kartal Pendik'ten çok daha eski bir yerleşim yeri olduğu için eski yapılandığı şekliyle kaldı.

Rahman nereye bağlı?

Rahmanlar İstanbul ilinde yer almakta olup, Rahmanlar Kartal ilçesine bağlıdır. Rahmanlar haritası konumu ise 40° 53' 54.

Istanbul maltepe nasıl bir yer?

Konum olarak İstanbul'un Anadolu yakasında yer alan Maltepe ilçesi, şehrin eski yerleşim bölgelerinden biridir. Deniz kenarında yer alan konumu ile, tarihte genellikle yazlık evlerin yer aldığı Maltepe, daha sonra yerleşimin arttığı bir bölge olmuştur.

Yakacık hangi ile bağlı?

Yakacık enlem ve boylamda yer almaktadır. Kartal ilçesine bağlıdır. Yakacık haritası İstanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Yakacık posta kodu 34876.

Istanbul Yakacık hangi ilçeye bağlı?

Yakacık İstanbul ilinde yer almakta olup, Yakacık Kartal ilçesine bağlıdır.Yakacık haritası konumu ise 40° 53' 42.

Yakacık Yeni Mahalle nerede?

Yakacık Yeni Mahallesi enlem ve boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Yakacık Yeni Mh. ve Kartal ilçesine bağlıdır. Yakacık Yeni Mahallesi haritası Istanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) 226 metredir.

Aydos Köyü nereye bağlı?

Kartal ilçesine bağlıdır. Aydos haritası İstanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Aydos posta kodu 34882. Rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) 179 metredir.

Istanbul'un en yüksek noktası neresi?

Aydos Tepesi, 537 metrelik rakımı ile İstanbul'un en yüksek noktasıdır. Kartal, Pendik, Sultanbeyli ve Sancaktepe ilçelerinde bulunan Aydos Tepesi (Dağı), adını Roma ve Bizans döneminde bugünkü Sultanbeyli İlçesi sınırları içinde kalan Aydos Kalesi'nden almıştır.

Aydos Dağı hangi ilimizin en yüksek noktasıdır?

Aydos Dağı, 537 metrelik tepe yüksekliği ile İstanbul`un en yüksek noktasıdır. Kartal ilçesinde bulunan Aydos Dağı, adını Roma ve Bizans döneminde bugünkü Sultanbeyli İlçesi sınırları içinde kalan Aydos Kalesi`nden almıştır.