Çelinip kelimesinin anlamı nedir?

İçindekiler:

  1. Çelinip kelimesinin anlamı nedir?
  2. Challenge ne anlama gelir?
  3. Challenge ne demek Sosyal Medya?
  4. 10 years Challenge nasıl yapılır?

Çelinip kelimesinin anlamı nedir?

bir şeyin fazla gelen kısmının atılması azaltmak anlamına gelmektedir. Fazlalıkları Atmak, törpülemek Anlamına gelmektedir ve Fazla Olan fazlaca Göze batan seyleri Yok etmek anlamına da Gelmektedir Kısacası Abartı Olan Seyleri Atarken Bu cümleleri Kullanabiliriz Çelinip Budanmak kelimesinin tanimida Budur."

Challenge ne anlama gelir?

Fiil meydan okumak, mücadeleye/yarışmaya/müsabakaya/düelloya davet etmek, “hodri meydan!” demek. ... Fiil gerektirmek, iddia/talep etmek. an event that challenges explanation: açıklanması gereken bir olay.

Challenge ne demek Sosyal Medya?

Sosyal medyayı kasıp kavuran yeni bir 'challenge' (meydan okuma) başladı. Sosyal medya kullanıcıları, yıllar önceki halleriyle şimdiki hallerinin fotoğraflarını yan yana koyup paylaşmaya başladı. ... Yüzlerce kişi bu akıma katılarak gençlikte çekilmiş oldukları ve yeni çektirdikleri fotoğrafları paylaştı.

10 years Challenge nasıl yapılır?

10 years challenge nasıl yapılır? Eğer sizde bu akıma ayak uydurmak istiyorsanız tek yapmanız gereken, 10 yıl öncesine ait olan bir fotoğrafınızı ve şimdiye ait olan yan yana getirerek sosyal medya mecralarından paylaşmak. Tabii söz konusu akımdan bahsederken, yapılan efsane paylaşımlardan da bahsetmek gerek.