Tam ekran yapmak için hangi tuşa basılır?

İçindekiler:

  1. Tam ekran yapmak için hangi tuşa basılır?
  2. Oyun oynarken ekran nasıl küçültülür?
  3. YouTube büyüdü nasıl küçültebilirim?
  4. Bilgisayarda yazı boyutu nasıl büyütülür?

Tam ekran yapmak için hangi tuşa basılır?

Yazılımların bir çoğunda, yazılımı tam ekran yapmak için ALT ve Enter tuşuna basmak yeterlidir. Şayet bu tuş fonksiyonunu yerine getirdiğinizde ekranda ayrıca bir seçenek menüsü açılıyorsa o halde bu menü içerisinden tam ekranın üzerine gelerek tekrardan Enter'a basarak bir pencereyi tam ekran haline getirebilirsiniz.

Oyun oynarken ekran nasıl küçültülür?

⌘ Command + Ctrl + F kısayolunu kullan. Bu komut, pencereleri tam ekran modundan çıkarır, bu noktada pencerenin sağ üst köşesindeki sarı "Simge Durumuna Küçült" butonuna tıklayabilirsin. Tam ekran modundan çıkmak için Esc tuşunu dene.

YouTube büyüdü nasıl küçültebilirim?

“Pencere içinde pencere” modunu aktif edeceğiniz menüyü açmak için ekrana iki defa sağ tıklamak gerekiyor. Herhangi bir YouTube videosu oynatılırken ekrana iki kez sağ tıkladığınızda video küçük pencerede açılacak. Küçük pencerede açılan videoyu köşelerinden tıklayarak büyütüp ve küçültebilirsiniz.

Bilgisayarda yazı boyutu nasıl büyütülür?

Windows 10'da ekranınızı değiştirmek için Başlangıç > Ayarlar > Erişim Kolaylığı > Ekran'ı seçin.Yalnızca ekranınızdaki metni büyütmek için Metni büyüt altındaki kaydırıcıyı ayarlayın. Resimler ve uygulamalar da dahil olmak üzere her şeyi büyütmek için Her şeyi büyüt altındaki açılır menüden ilgili seçeneği belirleyin.