Ovulasyon testi fiyatı ne kadar?

İçindekiler:

  1. Ovulasyon testi fiyatı ne kadar?
  2. Ovulasyon testi eczanede ne kadar?
  3. Ovulasyon testi kaç tane alınmalı?
  4. Ovulasyon Testi nasil pozitif olur?
  5. Laboquick ovulasyon testi nasıl yapılır?

Ovulasyon testi fiyatı ne kadar?

Tüm Gebelik / Hamile ve Ovülasyon Testi fiyatlarının ortalaması alındığında ise tarihinde ortalama Gebelik / Hamile ve Ovülasyon Testi fiyatı ise 40.52 TL olarak sitemizde yer alıyor.

Ovulasyon testi eczanede ne kadar?

Galenik Ovülasyon Testi
Kategori:Ovülasyon Testi (Hamile Kalacağın Gün)
Fiyat:23,15 TL + KDV
Kdv Dahil:25,00 TL
İndirimli:19,99 TL
Adet:1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
15 satır daha

Ovulasyon testi kaç tane alınmalı?

Eğer günde iki kez test yapılacak ise her iki test arasında 8 saat olması kısa LH artışlarını yakalamakta yardımcı olacaktır. Test her tekrarlanan gün için aynı zamanlarda yapılmalıdır. Teste başlamadan 2 saat önce sıvı almayı yavaşlatılmalıdır.

Ovulasyon Testi nasil pozitif olur?

LH hormonu yumurtlamayı sağlayan bir hormondur ve yumurtlama gerçekleştikten sonra LH hormonu salgılanması yavaşlar. Ovulasyon testi çizgileri iki adettir. Ovulasyon testi çift çizgi halinde ise bu LH pozitif olduğu anlamındadır. Bu durumdan sonra yaklaşık 24 saat içinde idrardaki LH hormon seviyesi düşmeye başlar.

Laboquick ovulasyon testi nasıl yapılır?

Test günün herhangi bir zamanında yapılabilir ancak tercihen sabah saat 10'dan sonra ve akşam 8'den önce yapılmalıdır. Eğer günde iki kez test yapılacak ise her iki test arasında 8 saat olması kısa LH artışlarını yakalamakta yardımcı olacaktır. Test her tekrarlanan gün için aynı zamanlarda yapılmalıdır.