Turex ne zaman halka arz olacak?

İçindekiler:

  1. Turex ne zaman halka arz olacak?
  2. Turex halka arz ne kadar verir?
  3. TUREX hisse senedi ne zaman işlem görecek?
  4. TUREX saat kaçta açılıyor?
  5. TUREX neden iptal edildi?
  6. Halka arz saat kaçta başlıyor?
  7. Sabit fiyatla talep toplama nedir?

Turex ne zaman halka arz olacak?

halka arzı, 1- tarihlerinde Borsa İstanbul Birincil Piyasa'da 10.30-13.00 saatleri arasında “Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış” yöntemi ile gerçekleştirilecektir.

Turex halka arz ne kadar verir?

Halka arz fiyatı 12 TL'dir. TUREX TURİZM HİSSE FİYATI VE BORSA KODU NE? Halka arza katılmak için herhangi bir hisse senedi alımında olduğu gibi TUREX.HE koduna 12,00 TL fiyatlı alış emri gönderilmesi gerekir. Halka arzın bitiş günü olan 2 Nisan Cuma saat 13:00'e kadar alım emrinin girilmesi gerekmektedir.

TUREX hisse senedi ne zaman işlem görecek?

Halka arz edilen 22.500.000 TL nominal değerli paylar 21 tarihinden itibaren Ana Pazar'da 12 TL/pay baz fiyat, "TUREX.E" kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır.

TUREX saat kaçta açılıyor?

( BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu. TUREX.HE [Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış Yöntemiyle Halka Arz] TUREKS TURİZM TAŞIMACILIK A.Ş. Miktar: 22.500.000 TL nominal, Aracı: OYA, Kapanış Tarihi: 02.04.2021, Fiyat: 12 TL Halka arz emir toplama 10:30-13:00 saatleri arasında yapılmaktadır.

TUREX neden iptal edildi?

Kurul, halka arzının 6. gününde gerçekleşen işlemlerden dolayı Tureks Turizm Taşımacılık A.Ş. hisselerindeki usulsüz işlemler nedeniyle bir yatırımcı ve işleme aracılık eden bir aracı kuruma tedbir kararı aldı. Söz konusu karar son SPK bültenindeki tedbir ve işlem yasakları bölümde yer aldı.

Halka arz saat kaçta başlıyor?

Halka arz talep toplanan iş günlerinde tüm işlem kanalları üzerinden 09.00-15.30 saatleri arasında işlem gerçekleştirebilirsiniz.

Sabit fiyatla talep toplama nedir?

Sabit fiyatla talep toplamada, talepler kamuya duyurulmuş sabit bir fiyat çerçevesinde toplanır. Satışa sunulan paylardan almak isteyen yatırımcılar almak istedikleri miktara ilişkin bedelleri banka hesabına yatırırlar ve halka arzı yürüten aracı kurum veya kurumlardan birine başvurarak talep formu imzalarlar.