Oppo telefon kaç yıl garantili?

İçindekiler:

  1. Oppo telefon kaç yıl garantili?
  2. Huawei garanti nasıl sorgulanır?
  3. Oppo Türkiye garantisi var mı?
  4. Oppo ya hangi servis bakıyor?
  5. Huawei Türkiye garantili olduğunu nasıl anlarız?
  6. Oppo garanti servisi hangi kargo ile çalışıyor?
  7. Oppo servisi kim?
  8. Oppo distribütör garantili ne demek?

Oppo telefon kaç yıl garantili?

Artık seçili modellerde ekran kırılmasına karşı 1 yıllık garanti kullanıcılara sunulacak. Ülkemizde geçtiğimiz aylarda faaliyetlerine başlayan Çinli teknoloji devi OPPO, bugün garanti kapsamını genişlettiğini açıkladı. OPPO garanti kapsamı artık seçili modellerde ekran kırılmasını da destekleyecek.

Huawei garanti nasıl sorgulanır?

Garanti Sorgulama işlemini yaparken Huawei sizden cihazınızın IMEI numarasını isteyecek. IMEI numaranızı öğrenmek içini ise telefon açıkken arama ekranına *#06# yazın. Ekrana çıkan IMEI numarasını da Huawei Garanti Sorgulama sayfasındaki ilgili bölüme yazın.

Oppo Türkiye garantisi var mı?

Garantimiz, Ürünlerin kendisine, ithalatçısına ve satıcısına karşı düzenlenen ilgili ulusal yasal hakları tamamlayacak şekilde OPPO tarafından verilmektedir. Bu nedenle garanti, yürürlükte olan yasalardaki hakları etkilemez yada değiştirmez.

Oppo ya hangi servis bakıyor?

Kullanıcılar, Oppo Türkiye Çağrı Merkezi'ne 0850 433 67 76 numaralı hattan ulaşabilecek.

Huawei Türkiye garantili olduğunu nasıl anlarız?

IMEI numarasını öğrenmek için arama kısmına “*#06#” yazıp, arama tuşuna basmanız yeterli. Karşınıza çıkacak olan 14 ya da 16 haneli bu kodu, cihazınızın kimlik numarası olarak düşünebilirsiniz. Huawei Türkiye garanti işlemi sorgusu için telefon faturası ya da başka herhangi bir belge gerekmiyor.

Oppo garanti servisi hangi kargo ile çalışıyor?

Hangi şehir ve ilçede olursanız olun Oppo telefonlarınızı Malatya Oppo Servisi'ne PTT Kargo ile ücretsiz olarak gönderebilirsiniz.

Oppo servisi kim?

Bize ulaşın | 08504336776 | OPPO Türkiye.

Oppo distribütör garantili ne demek?

Resmi distribütör garantisi demek, bir markanın ürünleri için satış yaptığı ülkedeki bir servis ile anlaşıp bu servis aracılığı ile müşterilerine ürünleri için ücretsiz olarak tamir/onarım hizmeti vermesi anlamına gelir.