Diamond of Istanbul hangi semtte?

İçindekiler:

  1. Diamond of Istanbul hangi semtte?
  2. Diamond of Istanbul kim yaptı?
  3. Diamond of Istanbul kaç yılında yapıldı?
  4. Diamond of Istanbul nasıl gidilir?
  5. Ibrahim hattat kimdir?
  6. Diamond of Istanbul neden durdu?
  7. Diamond kaç metre?
  8. Metrobüs ile Silivri'ye nasıl gidilir?
  9. Hattat Traktorun sahibi kim?
  10. Çatalcaya metro ile nasıl gidilir?
  11. Metro ile Çatalca'ya Nasıl Gidilir?

Diamond of Istanbul hangi semtte?

Diamond of İstanbul
KonumMaslak İstanbul, Türkiye
Koordinatlar41°6′34″K 29°1′26″D
Maliyet180 milyon $
Kat sayısı53
5 satır daha

Diamond of Istanbul kim yaptı?

İşadamı Mehmet Hattat'ın sahibi olduğu Hema Endüstri tarafından Büyükdere Caddesi'nde yaptırılan 'Diamond Of İstanbul' projesinin hem inşaatının durdurulması hem de planının iptal edilmesi üzerine hazırlanan yeni plan teklifi, geçen ay İmar ve Bayındırlık Komisyonu tarafından Büyükşehir Belediye Meclisi'ne sunuldu.

Diamond of Istanbul kaç yılında yapıldı?

İstanbul Maslak Ayazağa'da Hattat Grubu'nun 11 dönümlük arazi üzerinde 2003 yılındaİstanbul'un Eyfel Kulesi'ni yapıyoruz” sloganı ile tanıtımını yaptığı “Diamond of İstanbul” projesi, imara aykırı inşaatı nedeniyle yarım kaldı.

Diamond of Istanbul nasıl gidilir?

Sariyer konumundaki en çok ziyaret edilen yerlerden Diamond of Istanbul konumuna toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.
  1. Otobüs: 29C, 29D, 59RK, 59RS.
  2. Metro: M2.
  3. Minibüs / Dolmuş: MİNİBÜS: SRY-16.

Ibrahim hattat kimdir?

Hattat Holding bünyesindeki 14 şirketin 13'ünün yönetim kurulu başkanı Mehmet Hattat'tır. Mehmet Hattat, 2013 senesinde Türkiye'nin en zenginleri listesinde 1.2 milyar dolar serveti ile 29. sırada yer aldı. Mehmet Hattat evli ve üç çocuk babasıdır.

Diamond of Istanbul neden durdu?

diamond of istanbul neden durduruldu Haberi Mehmet Hattat' ait arazi üzerinde yükselen Diamond of İstanbul projesinin inşaatına 2003 yılında başlanmıştı. Maslak'ta yer alan olaylı proje Diamond of İstanbul'un inşaatı teknik sıkıntılar sebebiyle yargıya taşınınca, projede inşaat çalışmalarına ara verilmişti.

Diamond kaç metre?

İSTANBUL Maslak'ta, yüksekliği 235 metre olarak planlanarak inşaatına 2003'de başlanan Hema Endüstri A.Ş'ye ait 'Diamond of İstanbul', Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürlüğü'nün 'Diğer gökdelenlerden yüksek olmasın' talebi üzerine 191 metreye indirildi.

Metrobüs ile Silivri'ye nasıl gidilir?

Metrobüs bağlantısını kullanarak Silivri'ye gitmek isterseniz; Söğütlüçeşme ile Beylikdüzü arası hizmet veren 34AS metrobüs hattını kullanabilirsiniz. Bu hat ile Yenibosna durağında indikten sonra 303 no'lu otobüs hattına aktarma yaparak Silivri ilçe merkezine ulaşım sağlayabilirsiniz.

Hattat Traktorun sahibi kim?

Hattat Holding bünyesindeki 14 şirketin 13'ünün yönetim kurulu başkanı Mehmet Hattat'tır. Mehmet Hattat, 2013 senesinde Türkiye'nin en zenginleri listesinde 1.2 milyar dolar serveti ile 29. sırada yer aldı. Mehmet Hattat evli ve üç çocuk babasıdır.

Çatalcaya metro ile nasıl gidilir?

Çatalca ilçesine henüz metro ile doğrudan ulaşım seçeneği bulunmamaktadır. Çatalca'ya metro ile ulaşım sağlamak isterseniz; Atatürk Havalimanı ile Yenikapı arasında ulaşım sağlayan M12 Yenikapı- Atatürk Havalimanı metro hattını kullanabilirsiniz. Metro hattını kullanacaksanız, Yenibosna durağında inmeniz gerekmektedir.

Metro ile Çatalca'ya Nasıl Gidilir?

Metro ile aktarma yaparak Çatalca'ya gitmek isterseniz; M1A Yenikapı- Atatürk Havalimanı metro hattını kullanabilirsiniz. Bu hattı kullanarak; Yenibosna metro durağında indikten sonra 401 no'lu Yenibosna Metro- Çatalca İETT hattına aktarma yaparak Çatalca'ya ulaşım sağlayabilirsiniz.