Spot ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Spot ne işe yarar?
  2. Bant reklam ve spot reklam nedir?
  3. Spot aydınlatma nedir?
  4. Spot ışıklar nedir?
  5. Spot mal piyasası nedir?

Spot ne işe yarar?

Şöyle bir toparlamak gerekirse spot eşya demek, sıfır yani hiç kullanılmamış eşya demektir. Spot olarak adlandırılmasının sebebi sadece fiyatının düşük olmasından dolayıdır. Dediğimiz gibi nakliye hasarlı veya defolu değildir. Spotçu ise bu eşyaların alım satım işleri ile uğraşan kişilere denir.

Bant reklam ve spot reklam nedir?

Bant reklamlar firmaların en çok kullandığı reklam çeşididir. Çünkü dizi ve program yayını esnasında reklamın ekranın altında verilmesi izleyici kaybetmeden hedef kitleye ulaşılıyor olmasını sağlar. Bant reklamda program esnasında, ekranın maksimum %20'sini kaplayacak şekilde reklam verilir.

Spot aydınlatma nedir?

Led panel spot nedir diye kısaca bahsedecek olursak alüminyum bir kasa içerisine dizilmiş LED çip modül yardımıyla meydana gelen ışığın, ön tarafında bulunan difüzör yardımıyla ışığın genele yayılarak oturduğumuz mekanları homojen bir şekilde aydınlatmaya yarayan parçaların genel adına LED Panel spot denir.

Spot ışıklar nedir?

Led, fluoresan ve halojen olmak üzere birçok farklı aydınlatma ile kullanılma olanağı sağlayan spot aydınlatmalar, özellikle geniş evlerde, villalarda, bunların yanı sıra restoran ve cafelerde, alışveriş merkezlerinde ve vitrin düzenlemelerinde sıkça tercih edilmektedir.

Spot mal piyasası nedir?

- Spot piyasa; Yatırım vasıtalarının piyasadaki son fiyat üzerinden anında alım satımı aracılığıyla el değiştirdiği piyasadır. Bu piyasa nakit piyasa olarak da isimlendirilmektedir. Spot piyasada, araçlar anında teslim prensibi ile işlem görmektedir.