Total kelimesinin anlamı ne?

İçindekiler:

  1. Total kelimesinin anlamı ne?
  2. Total hangi dilde?
  3. Rotor ne dir?
  4. Total uygulama ne demek?
  5. Total kimlere ait?
  6. Stator ve rotor ne demek?
  7. Sincap kafesli rotor nedir?
  8. Total ödeme ne demek?
  9. Total Clup nedir?
  10. Total yerli mi?

Total kelimesinin anlamı ne?

1-)Topyekun, Toplam Olarak. 2-)Bütünsel. 11-)s. tam, eksiksiz; ilgili olan her şeyi içeren: total darkness zifiri karanlık. total harmony tam bir uyum. total cost toplam maliyet. total loss tam hasar.

Total hangi dilde?

Fransızca total "tümel, topyekûn" sözcüğünden alıntıdır.

Rotor ne dir?

Rotor nedir: Makinelerin dönen bölümlerine rotor denir. Rotor endüvi olarak ta bilinir. Genellikle bir aks veya mil etrafında yapılanmış başka mekanik düzenekleri anlatır. Asenkron motorlarda da yer alan ve dönen düzeneği oluşturan bir parçadır.

Total uygulama ne demek?

Total uygulaması, App Store, Blackberry App World veya Google Play'den "Total Türkiye" yazıp aratarak veya Total istasyonlarındaki kampanya görsellerinin üzerinde yer alan QR kodu, QR kod okuyucu ile okutarak akıllı telefona veya iPad'e indirebiliyor.

Total kimlere ait?

TotalEnergies Türkiye, Fransa merkezli çok uluslu petrol şirketi TotalEnergies'in Türkiye satış koludur. Türkiye yönetim ofisi Ümraniye, İstanbul'dır. 2020 yılında Demirören Holding bünyesindeki akaryakıt şirketi OYAK tarafından satın alınmıştır.

Stator ve rotor ne demek?

Stator nedir: Stator (endüktör) döner elektromanyetik cihazların dış tarafında kalan dönmeyen duran statik parçasına denir. ... Statör motorun iki temel bileşenden birini temsil eder. Diğeri ise rotor, makinenin çalışmasını sağlayan hareketli parçasıdır.

Sincap kafesli rotor nedir?

Sanayi ve diğer pek çok farklı alanda yer alan sincap kafesli rotorun imalatı ve yapımı kolaydır. Dayanıklı, işletme güvenliği yüksek, bakımı az ve yaygın kullanılan elektrik motorlarıdır. Sincap kafesli (kısa devre rotorlu) asenkron motorun dezavantajı kalkış momentinin nispeten küçük, kalkış akımının büyük olmasıdır.

Total ödeme ne demek?

TOTAL Mobil Ödeme size online olarak aracınızdan inmeden ödeme yapma olanağını sunuyor. Bankanız ya da GSM operatörünüz ne olursa olsun, tek yapmanız gereken üye olarak ücretsiz TOTAL ve BKM uygulamalarını indirmek.

Total Clup nedir?

Club TOTAL: Üye'nin, Şirket tarafından belirlenecek TOTAL istasyonlarında her türlü kampanya ve promosyonlardan yararlanma, puan kazanma/harcama, hediye çekilişine hak kazanma ve indirim imkanlarına ulaşması amacı ile Şirket'in müşterilerine sunduğu Sadakat Programıdır.

Total yerli mi?

TotalEnergies Türkiye, Fransa merkezli çok uluslu petrol şirketi TotalEnergies'in Türkiye satış koludur. Türkiye yönetim ofisi Ümraniye, İstanbul'dır. 2020 yılında Demirören Holding bünyesindeki akaryakıt şirketi OYAK tarafından satın alınmıştır.