TM açılımı ne demek?

İçindekiler:

  1. TM açılımı ne demek?
  2. Lisede TM MF ne demek?
  3. TM neyin kısaltması ingilizce?
  4. TM 21 ne demek?
  5. Sayısal sözel eşit ağırlık kaçıncı sınıfta seçiliyor?
  6. TDK neyin kısaltması?

TM açılımı ne demek?

® işaretinin açılımı "Register" olarak okunmakta ve "Tescillidir" anlamında mal ve hizmetlerde marka yanında kullanılmaktadır. TM işaretinin açılımı "Trade Mark" kelimesinin baş harfleridir ve "Ticari Marka" anlamına gelmektedir.

Lisede TM MF ne demek?

MF Bölümü Ne Demek? MF, bir YKS puan türü olup açılımı Matematik – Fen anlamına gelir. Aynı zamanda sayısal olarak da bilinir. Herhangi bir sayısal bölümüne girmek isteyen öğrencilerin AYT sınavında matematik ve fen bilimleri (fizik, kimya, biyoloji) testlerini çözmeleri gerekir.

TM neyin kısaltması ingilizce?

t.m. (true mean) i.

TM 21 ne demek?

TM-21, LM-80'e göre toplanan verilerle, LED paketinin, dizisinin ya da modülünün zamana bağlı lümen kaybını hesaplamak için önerilen yöntemdir. Kuzey Amerika Aydınlatma Mühendisleri Derneği (IESNA) tarafından yayınlanmıştır.

Sayısal sözel eşit ağırlık kaçıncı sınıfta seçiliyor?

Milli Eğitim Bakanlığı yeni düzenlemesi ile beraber alan tercihleri artık 9. sınıfta gerçekleştiriliyor.

TDK neyin kısaltması?

Kuruluş, ülke, kitap, dergi ve yön adlarının kısaltmaları her kelimenin ilk harfinin büyük olarak yazılmasıyla yapılır: TBMM (Türkiye Büyük Millet Meclisi), TDK (Türk Dil Kurumu), ABD (Amerika Birleşik Devletleri); KB (Kutadgu Bilig); TD (Türk Dili), TK (Türk Kültürü), TDED (Türk Dili ve Edebiyatı Dergisi); B (batı), D ...