Emniyet Genel Müdürlüğü mazeret tayinleri ne zaman?

İçindekiler:

  1. Emniyet Genel Müdürlüğü mazeret tayinleri ne zaman?
  2. Polis memuru eşinin memleketinde görev yapabilir mi?
  3. Batıdan batıya polis tayinleri ne zaman belli olacak?
  4. Polis memuru memleketinde görev yapabilir mi?
  5. Her polis doğu görevi yapmak zorunda mı?
  6. Şark görevi kaç yıl polis?
  7. Polis kaç yaşında emekli olabilir?
  8. Polise 2 şark iptal edildi mi?
  9. 2021 öğretmen il dışı tayinler ne zaman?

Emniyet Genel Müdürlüğü mazeret tayinleri ne zaman?

Emniyet mensubu personeller Mayıs ve Haziran aylarında açıklanan genel atama dönemi dışında her yıl Şubat ve Eylül ayları olmak üzere yılda iki kez mazeret tayini istiyorlar.

Polis memuru eşinin memleketinde görev yapabilir mi?

Personel kendisi veya eşinin doğum yeri ya da nüfusa kayıtlı olduğu hangi illere atanabilir? Personel, nüfusa kayıtlı olduğu yere atanamaz. Bayan personel için evlenmeden önce nüfusa kayıtlı olduğu yer esas alınır.

Batıdan batıya polis tayinleri ne zaman belli olacak?

Genel atama açıklanma tarihi üzerinden 40 gün geçmesine rağmen batıdan batıya tayinler ancak 14 Temmuz 2021 tarihinde açıklanabildi.

Polis memuru memleketinde görev yapabilir mi?

Maddenin kaldırılmasıyla, memurların tamamı, nüfusuna bakılmaksızın, nüfusa kayıtlı oldukları il ve ilçelere atanabilecek. Bilindiği gibi Emniyet ve Askeri Personel nüfusa kayıtlı olduğu illerde çalışamıyordu. Bu değişiklikle artık Polisler ve Askerler kendi memleketlerinde görev yapabilecek.

Her polis doğu görevi yapmak zorunda mı?

Polislerde şark görevi, polislerin atanmasından 2 yıl sonra zorunlu olarak yapılması gereken bir görev olup, genellikle doğu illerine atanarak yapılır. Kişi 2 yılın sonunda ya tercihini yapar ya da ipka vererek görevini erteler. İpka; o yıl içinde mazeret sunarak şark görevini ertelemektir.

Şark görevi kaç yıl polis?

Şark hizmetini gerçekleştireceği ve Terör olaylarının yoğun olduğu illerde ise 2. bölge görevini gerçekleştirecek. Şark görevinden yeni çıkan iller ile birlikte kalkınmada öncelikli olan illerde ise 3. bölge görevini gerçekleştirmiş olacak. Böylece polislerin görev yapacağı iller 3 bölgeye ayrılmış olacak.

Polis kaç yaşında emekli olabilir?

Normal memurlardan bayanlar 58, erkekler 60 yaş şartına tabi olurlarken, polislerin yaş haddi 52 olarak korundu. Buna göre bayan ve erkek polis memurlarından sonrasında göreve başlayanlar, 25 yılı doldurduktan sonra 52 yaşlarında emekli olacaklar.

Polise 2 şark iptal edildi mi?

Polislere 2. Şark illerinde personel eksikliği gerekçe gösterilerek şark hizmetinden dönen ve 15 yılı tamamlayan memurlara zorunlu 2. şark hizmeti kararı alınmıştı. Bu kararla birçok polis 2. şark hizmeti görevine gitti. ... Böylece polisler için 3. bölge illerde görev yapmak da zorunlu hale gelecek.

2021 öğretmen il dışı tayinler ne zaman?

Farklı bir ilde görev yapmak isteyen öğretmenler için il dışı atama başvurusu 30 Temmuz - 3 Ağustos tarihleri arasında alınacak. İl dışı atama ve tayinler ihtiyaç listesi içerisinde yer alan bilgilere göre yapılacak.