iPhone 7 neden ses gelmez?

İçindekiler:

  1. iPhone 7 neden ses gelmez?
  2. iPhone 7 Ses nasıl yükseltilir?
  3. iPhone Ses entegre sorunu nedir?
  4. iPhone 7 Plus Ses entegresi ne işe yarar?
  5. iPhone ses entegresi bozulduğunu nasıl anlarız?

iPhone 7 neden ses gelmez?

iPhone 7 veya iPhone 7 Plus telefonunuzda ses ile ilgili yaşadığınız problem, kronik bir anakart arızasından kaynaklanıyor olabilir. ... Bu tür durumlarda, genellikle ahize nem ve toz nedeniyle tıkanmış ve kirlenmiş olduğundan sesi yeteri kadar iletememektedir.

iPhone 7 Ses nasıl yükseltilir?

iPhone'lardaki hoparlör sesini artırmak için öncelikle Ayarlar bölümüne giriş yapmak gerekiyor. Daha sonrasında burada bulunan Müzik seçeneği üzerinden "EQ" bölümüne erişmek şart. Ardından, "Geç Vakit" seçimi yapıldığında işlem tamam.

iPhone Ses entegre sorunu nedir?

Gri hoparlör genellike iPhone'unuzun anakartındaki “Ses entegresi“nden kaynaklanır. ... Bu parçanın arızalanması anakartın o kısmında oluşan aşırı ısınma veya darbe kaynaklıdır.

iPhone 7 Plus Ses entegresi ne işe yarar?

iPhone 7 plus ses entegresi 3-4mm boyutunda ve 144 bacaklı telefonun anakartı üzerinde bulunana ve iphone 7 plus telefondaki bütün ses akışını sağlayan parçadır. iPhone 7 plus telefonda ses entegresi arızalandığı zaman ses ile ilgili sorunların tamamı başlar ve telefonun sesini müzik dinlerken, arama yaparken, oyun ...

iPhone ses entegresi bozulduğunu nasıl anlarız?

iPhone 7 ve 7 Plus ses sorunları belirtileri Uzun süren açılış süresi. Aramalar sırasında hoparlöre alma düğmesi grileşir. Aramalarda ahizeden ses gelmez, mikrofondan ses gitmez. Mikrofon çalışmaz veya video kaydında ses yoktur.