Netflix indirilenler nerede bilgisayarda?

İçindekiler:

  1. Netflix indirilenler nerede bilgisayarda?
  2. Netflix indirilen filmler kaç gün kalıyor?
  3. Netflix indirilenler nereye kaydolur?
  4. Netflix indirilenler nasıl silinir?
  5. Netflix film neden inmiyor?

Netflix indirilenler nerede bilgisayarda?

Tıpkı bir Microsoft mağaza uygulaması olmakNetflix, başka herhangi bir mağaza uygulamasında indirdiği her şeyi Windows Sistem sürücüsündeki özel bir klasörde saklar. Yani, C sürücünüzün içinde. İşletim sistemini başka bir sürücüye yüklediyseniz, Netflix indirmeleri o sürücüye kaydeder.

Netflix indirilen filmler kaç gün kalıyor?

Cihazınızda bulunan ve 7 günden az bir zamanda süresi dolacak olan içeriklere ait kalan süre, Netflix uygulamasının İndirilenler sayfasında görüntülenir. Bazı içeriklerin süresi, oynat düğmesine ilk basışınızdan 48 saat sonra dolar.

Netflix indirilenler nereye kaydolur?

Netflix uygulamasını açın ve Daha Fazla veya Profil simgesine dokunun. Uygulama Ayarları öğesini seçin. İndirilenler altındaki İndirme Konumu öğesini seçin. İndirilen içerikleri nerede depolamak istediğinizi seçin.

Netflix indirilenler nasıl silinir?

İndirilen içerikleri silme
  1. Netflix uygulamasını açın ve İndirilenler öğesine dokunun. ...
  2. Ekranın sağ üst köşesinde Düzenle simgesine dokunun. ...
  3. Silmek istediğiniz dizi veya filmin yanındaki kutuyu işaretleyin ve ardından Sil veya kırmızı renkli X öğesine dokunun.

Netflix film neden inmiyor?

Bu hata, planınızın izin verdiği maksimum sayıda cihaza dizi ve film indirdiğinize işaret eder. Başka bir cihaza içerik indirmek için: Mevcut bir cihazdaki indirilen içerikleri silebilir veya. Netflix planınızı yükseltebilirsiniz.