Turkcell Kurumsal ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Turkcell Kurumsal ne işe yarar?
  2. Türkcell Kurumsal mü?
  3. Turkcell M2M hat nedir?
  4. Turkcell M2M kaç makina var?
  5. M2M tarifesi nedir?

Turkcell Kurumsal ne işe yarar?

Turkcell kurumsal hat servisleri, tüm telefon ve internet paketlerinizi kapsayan tüm çalışanlarınızın şirket hatlarını tek çatı altında yönetmenizi sağlayan teklifler bütünüdür.

Türkcell Kurumsal mü?

Bir Dünya Şirketi. Turkcell, Türkiye'de kurulmuş; yerleşik, entegre iletişim ve teknoloji hizmetleri şirketidir. Müşterilerine mobil ve sabit şebekeleri üzerinden ses, data, TV hizmetleri ve katma değerli bireysel ve kurumsal servisler sunmaktadır.

Turkcell M2M hat nedir?

M2M nedir? Makineler Arası İletişim (Machine To Machine-M2M), cihazlara takılan özel bir SIM kart sayesinde, cihazların uzaktan izlenmesini, yönetilmesini ve birbiriyle iletişim kurabilmesini sağlayan bir teknolojidir.

Turkcell M2M kaç makina var?

Yaklaşık 600 bin mobil POS, buzdolabı ve otomatta, 70 bin evdeki güvenlik sistemi ve klimada, 400 binden fazla araç, kamyon, tekne, tren, bisiklet ve helikopterde, 30 bin sera, çiftlik, kümes ve tarlada, 80 binden fazla sayaçta olmak üzere toplam 1,2 milyon makine şu anda Turkcell M2M Teknolojisi ile izleniyor ve ...

M2M tarifesi nedir?

Tarife Bilgisi M2M servisleri sayesinde sahadaki çalışanlarınızı oturduğunuz yerden yönetebilir, şehirler arası araçlarınızın konum, hız, ve hatta sıcaklık gibi bulunduğunuz sektör için çok önemli olabilecek bilgileri anında alabilirsiniz. M2M Tarifesi yurt içi kullanımlarda geçerli 100 MB data ve 100 SMS içermektedir.