ATV binmek kaç para?

İçindekiler:

  1. ATV binmek kaç para?
  2. ATV Safari için ehliyet gerekiyor mu?
  3. ATV turu için ehliyet gerekir mi?
  4. ATV b ehliyet kullanır mi?
  5. Kapadokya ATV turu nerede yapılır?

ATV binmek kaç para?

1 Saatlik ATV turu için motor başı fiyatlar 2021 ilkbaharı itibariyle 130 TL-150 TL arasında değişiyor. 2 Saatlik ATV safari fiyatları ise yine motor başı 200-230 TL bandında.

ATV Safari için ehliyet gerekiyor mu?

ATV safari, 16-17 yaştan itibaren herkesin katılabileceği, kolay bir aktivite. Ehliyet ya da otomobil, motosiklet gibi araçları kullanma tecrübesi aranmıyor.

ATV turu için ehliyet gerekir mi?

ATV motor almak veya kiralamak isteyenlerin en çok merak ettiği konulardan birisi “Atv motor ehliyet ister mi?” sorusudur. On Road ATV motorlar plaka takılmak istenildiğinde A2 Sınıfı Ehliyet ile kullanılmaktadır. ... Off road ATVler için ehliyet gerekmemektedir.

ATV b ehliyet kullanır mi?

Eskiden ATV kullanmak isteyen bir sürücü için A2 sınıfı ehliyet yetiyordu, ancak günümüz de bu aracı kullanmak isteyen sürücünün B1 sınıfı ehliyet alması gerekiyor. Yani B1 sınıfı ehliyetiniz yoksa ATV kullanmanız ceza yemeniz anlamına gelecektir. B1 sınıfı ehliyet alabilmek için ilk şart 16 yaşını doldurmuş olmaktır.

Kapadokya ATV turu nerede yapılır?

Atv turu rotları ve atv safari turları Kapadokya dediğimiz ağırlıklı olarak Göreme ve Ortahisar' da yapılmaktadır. Yani sizler Nevşehir atv turlarına baktığınızda turların yapılacağı bölge Kapadokya' nın Göreme ve Ortahisar lokasyonu olacaktır.