Pasta cila ne kadar süre dayanır?

İçindekiler:

  1. Pasta cila ne kadar süre dayanır?
  2. Pasta cila ne işe yarar?
  3. Seramik kaplama omru ne kadar?
  4. Araç pasta cila kaça yapılır?
  5. Arac kaplama omru ne kadar?
  6. Araba kaç defa pasta cila yapılır?

Pasta cila ne kadar süre dayanır?

Cila uygulamasının ömrü bir ay, pasta uygulamasının ömrü ise 1 yıl civarındadır. Pasta uygulaması boya katmanını kaldırdığından işlemin çok sık tekrarlanması yanlıştır. Boyamızın gereksiz incelmesi araç boyasına geri dönülmez zarar verebilmektedir.

Pasta cila ne işe yarar?

Pasta, bir tür sıvı zımparalama işlemidir ve otomobil yüzeyindeki boya kaplamasının fiziksel ve kimyasal yöntemlerle inceltilmesini sağlar. ... Pasta işlemi sırasında boyanın üst tabakası inceltilir ve deformasyonlar giderilir. Ayrıca çiziklerin kapatılması da mümkün hale gelir.

Seramik kaplama omru ne kadar?

Araç sahibinin seçtiği dayanım paketine göre bu kaplama 2, 3 veya 4 kat olacak şekilde tekrar tekrar uygulanıyor. Uygulamayı yapan yerin kullandığı malzemenin özelliğine göre genelde 3 kat için 2 yıl, 4 kat için de 3 yıl koruma sağlayacağı belirtiliyor.

Araç pasta cila kaça yapılır?

2021 yılı itibariyle, pasta cila uygulama fiyatları ise ortalama 300 TL ile 1500 TL aralığındadır.

Arac kaplama omru ne kadar?

Otomobillerdeki araba folyo kaplama işleminin ömrü aracın kullanım şekli ve süresine göre değişmektedir. Folyo kaplama işlemlerinin normal şartlarda ömrü 2 ile 3 yıl arasında değişmektedir. Ancak aracın güneşe maruz kalma süresi, hava koşulları ve diğer dış etkenler nedeniyle bu süre kısalabilir.

Araba kaç defa pasta cila yapılır?

Aracınızın her zaman yeni ve parlak görünmesini istiyorsanız 2-3 ayda bir cila yaptırabilirsiniz. Pastanın polisaj işlemiyle birlikte boyayı inceltme özelliği de olduğundan sıklıkla yapılması ise yanlıştır.