Yağ kacagi nasil anlasilir?

İçindekiler:

  1. Yağ kacagi nasil anlasilir?
  2. Würth motor yağı performans iyileştirici nasıl kullanilir?
  3. Motorda yağ kaçakları var ne demek?
  4. Motor yağ kacagi nasil temizlenir?
  5. Würth motor yağı performans iyileştirici ne ise yarar?

Yağ kacagi nasil anlasilir?

Motor yağının rengi siyah ya da kahve ise motor yağı sızdırıyordur. Yağ tavası contası, Subap kapağı contası, Yağ soğutucu linyeler, gibi parçalarda yağ kaçağı olabilir. Motor yağının rengi kırmızı ya da açık kahverengi ise şanzıman sızdırıyordur.

Würth motor yağı performans iyileştirici nasıl kullanilir?

Kullanım Önerileri
  1. 4,5 lt motor yağı için yeterli olan 300 ml'lik ambalaja sahip olan Würth Motor Yağı Performans İyileştirici, motor tamiratı ve her yağ değişimi sonrasında motor yağına ilave edilerek kullanılır.
  2. Kullanım öncesi şişeyi çalkalayınız.
  3. En düşük parlama noktası 180 c'dir.

Motorda yağ kaçakları var ne demek?

Eğer motor yağının rengi siyah veya kahverengi ise motorda yağ kaçağı var anlamına gelir. Bu durumda yağ tavası contası, subap kapağı contası ve yağ soğutucu linyelerde kaçak olabilir. ... Yağın rengi yeşil veya sarı tonlarında ise soğutucuda kaçak olduğu anlamına gelir.

Motor yağ kacagi nasil temizlenir?

WD-40 Özel Yağ Giderici, motorunuzdaki pisliği ve yağı yutarak işlev görür. Motor ne kadar kirliyse WD-40'ın sihrine o kadar uzun süre maruz bırakılması gerekecektir. Temel kural olarak, ürünü ovalamadan önce motorunuzun durumuna bağlı olarak motorunuzun yüzeyinde yaklaşık 3-5 dakika kalmasını bekleyin.

Würth motor yağı performans iyileştirici ne ise yarar?

Maksimum Performans İyileştirme ile Aracınızın Ömrünü Uzatın Subap yanmalarına karşı da koruma sağlayan Würth Motor Yağı Performans İyileştirici, motor üzerindeki yağ tortusunu gidererek tıkanmış yağ kanallarını açıyor.