Garnier göz altı maskesi nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Garnier göz altı maskesi nasıl kullanılır?
  2. Jel göz altı maskesi ne işe yarar?
  3. Göz altı nem bombası ne işe yarar?
  4. Göz altı bantları nasıl kullanılır?
  5. Gratis göz altı maskesi ne işe yarar?
  6. Bee Beauty göz altı maskesi ne işe yarar?
  7. Bee Beauty göz altı maskesi kaç dakika bekletilir?
  8. Bee Beauty göz altı maskesi nasıl açılır?

Garnier göz altı maskesi nasıl kullanılır?

Garnier Nem Bombası Göz Altı Torbalarına Karşı Kâğıt Göz Maskesi Kullanımı>Maskenin beyaz tarafı cilde gelecek şekilde maskeyi göz altına yerleştirin.>15 dakika bekleyin ve maskeyi çıkarın, kalan ürünü cilde yayın.> Daha soğuk bir etki için maskeyi kullanmadan önce buzdolabında bekletebilirsiniz. 0 orijinaldir.

Jel göz altı maskesi ne işe yarar?

Bee Beauty Jel Göz Altı Maskesi- Kolajenli - Aydınlatıcı&Nemlendirici cildinizi yoğun besleyerek cilde canlılık kazandırır. Ciltteki nem ve yağ oranını dengeler. Cildinizi iyice temizleyin ve kurutun. Paketi açar açmaz maskeyi vakit kaybetmeden göz altınıza yerleştirin.

Göz altı nem bombası ne işe yarar?

Nem Bombası Göz Altı Torbalarına Karşı Kağıt Göz Maske , gözaltı torbalarının ve koyu halkaların görünümünü azaltır. Göz çevresine daha ferah ve aydınlık bir görünüm sağlar.Ultra hafif formülü , göz şişkinliğinin görünümünü azaltır. Kullanımdan sonra göz çevresinde -4 derece serinletici etki hissedilir.

Göz altı bantları nasıl kullanılır?

GÖZALTI PEDİ NASIL KULLANILIR? Temin ettiğimiz gözaltı paketinden kullanacak olduğumuz iki tanesini buzdolabında 1-2 saat bekletmelisiniz. Bekletilen gözaltı pedi 10-15 dakika boyunca aldığımız pakette ki kullanım kılavuzuna uygun şekilde gözaltına uygulanır.

Gratis göz altı maskesi ne işe yarar?

Gözleri dinlendirmek, yorgunluğunu almak için göz maskesi yapılabilir. Ayrıca düzenli olarak göz çevresini nemlendirecek bir maske ile ince kırışıklıkların oluşumu engellenebilir. Göz altı morlukları için de göz maskesi yapılabilir.

Bee Beauty göz altı maskesi ne işe yarar?

Bee Beauty Jel Göz Altı Maskesi- Kolajenli - Aydınlatıcı&Nemlendirici cildinizi yoğun besleyerek cilde canlılık kazandırır. Ciltteki nem ve yağ oranını dengeler. Kullanım - Cildinizi iyice temizleyin ve kurutun. - Paketi açar açmaz maskeyi vakit kaybetmeden göz altınıza yerleştirin.

Bee Beauty göz altı maskesi kaç dakika bekletilir?

Gözaltınıza tam yerleştiğinden baloncuk kalmadığından emin olun. - 20-30 dakika bekleyin. Maskeyi çıkarın, durulamayın. - Cilt üzerinde kalan kısmı masaj ile yedirin. - 2 günde 1 uykudan önce, geceleri kullanın. - İhtiyaç halinde her gün kullanılabilir.

Bee Beauty göz altı maskesi nasıl açılır?

Kullanım - Cildinizi iyice temizleyin ve kurutun. - Paketi açar açmaz maskeyi vakit kaybetmeden göz altınıza yerleştirin. Gözaltınıza tam yerleştiğinden baloncuk kalmadığından emin olun. - 20-30 dakika bekleyin.