Ester C Solgar ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Ester C Solgar ne işe yarar?
  2. Ester C plus vitamin ne işe yarar?
  3. Solgar Ester C Nasıl Kullanılır?
  4. Ester C Plus 1000 mg ne ise yarar?
  5. Ester C faydalı mı?
  6. Ester C fiyatı ne kadar?
  7. Ester C 500 mg ne işe yarar?
  8. Solgar 500 mg C vitamini ne işe yarar?

Ester C Solgar ne işe yarar?

Solgar Ester-C Plus kuşburnu, aserola, rutin ve turunçgil bioflavonoidleri ile desteklenmiştir. C vitamini;Kan damarlarının normal fonksiyonu için gerekli olan normal kollajen oluşumuna,Normal enerji oluşum metabolizmasına,Bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna,Yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına katkıda bulunur.

Ester C plus vitamin ne işe yarar?

Özellikle kış aylarında artan soğuk algınlığı, gribal enfeksiyon gibi durumlardan korunmaya ve tedaviye destek olur. Enfeksiyona yakalanma sıklığını ve hastalık süresinin kısaltılmasına yardımcıdır.

Solgar Ester C Nasıl Kullanılır?

Günde 1 tablet, tercihen yemek zamanı kullanılmalıdır. Şeker, tuz ve nişasta içermez. Maya, buğday, gluten, soya ve süt ürünleri gibi potansiyel alerjenleri içermez.

Ester C Plus 1000 mg ne ise yarar?

Solgar ester-C plus kuşburnu, aserola, rutin ve turunçgil bioflavonoidleri ile desteklenmiştir. Kan damarlarının normal fonksiyonu için gerekli olan normal kollajen oluşumuna,normal enerji oluşum metabolizmasına, bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna,yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına katkıda bulunur.

Ester C faydalı mı?

Ester-C diye tanımlanan bu sentetik C vitamini türü özellikle anti-aging pazarı için popüler bir besin desteği. Çoğu anti-aging uzmanı Ester-C'nin ömrü uzattığını, bağışıklığı güçlendirdiğini, cildi gençleştirdiğini düşünüyor.

Ester C fiyatı ne kadar?

Seçenekler: 30 Tablet2,12 TL/adet. 60 Tablet1,95 TL/adet.

Ester C 500 mg ne işe yarar?

Özellikle kış aylarında artan soğuk algınlığı, gribal enfeksiyon gibi durumlardan korunmaya ve tedaviye destek olur. Enfeksiyona yakalanma sıklığını ve hastalık süresinin kısaltılmasına yardımcıdır.

Solgar 500 mg C vitamini ne işe yarar?

C vitamini , özellikle soğuk kış aylarında kurtarıcı olan bir vitamindir. Antioksidan özelliği, bağışıklık sistemine destek olması, demir emilimini arttıran bir yiyecek olması gibi birçok yararı vardır. C vitamini eksikliği diş etinde kanama ve zayıf bir bağışıklık sistemi gibi bazı sorunlara yol açabilir.