Zorlu Enerji Elektrik ne zaman kesilir?

İçindekiler:

  1. Zorlu Enerji Elektrik ne zaman kesilir?
  2. Zorlu Enerji ne iş yapar?
  3. Zorlu Enerji elektrik faturası nasıl ödenir?
  4. Tekil kod ne demektir?
  5. Elektrik abone numarası kaç hane?

Zorlu Enerji Elektrik ne zaman kesilir?

Müşteri hizmetleri yetkilisi tarafından gerekli kontroller yapılarak tahliye başvurusu alınır. Müşterimize e-mail veya telefon ile bilgi verilir. 2 gün içinde enerji kesilir ve son tüketimler fatura edilip güvence bedelinden mahsup edilerek sözleşme sonlandırılır.

Zorlu Enerji ne iş yapar?

Zorlu Enerji Grubu'nun halka açık tek şirketi olan Zorlu Enerji Elektrik Üretim A.ş, elektrik üretimi ve satışı, doğal gaz ticareti ve dağıtımı, güneş panelleri ticareti, “anahtar teslim” enerji santralleri inşası, bakım-işletim hizmetleri alanlarında yurt içi ve yurt dışında hizmet veren şirketlerden oluşuyor.

Zorlu Enerji elektrik faturası nasıl ödenir?

Abank- Gişe 1 TL, Akbank - Gişe 1 TL, Denizbank- Gişe 1 TL, QNB Finansbank- Gişe 2 TL, Garanti Bankası - Gişe 4 TL / İnternet Bankacılığı 1 TL / Otomatik Ödeme 0,50 TL / ATM kartlı 1 TL / ATM Kartsız 1,50 TL / Telefon Bankacılığı 1 TL, Ziraat Bankası - Kredi Kartı ile tahsilat %1, ATM kartsız ödeme 1 TL İş Bankası ATM ...

Tekil kod ne demektir?

Tekil kod, bağlantı noktaları için kayıt aşamasında verilen tesisat ( abone) numaralarıdır.

Elektrik abone numarası kaç hane?

Sıra numarası satırının yanında ise abone numarası bulunur. Abone numarası 10 haneli olarak görülür. Abone numaranız 10 haneli değilse işlem yaparken ekran üzerine başına sıfır koyarak işleminizi tamamlayabilirsiniz. Elektrik abone numaranızı dağıtım şirketlerinin müşteri hizmetlerini arayarak da öğrenebilirsiniz.