Sakarya Aquapark kaç TL?

İçindekiler:

  1. Sakarya Aquapark kaç TL?
  2. Düzce Aqua Park Ne Zaman Açılacak 2020?
  3. Sakarya Aquapark kac metre?
  4. Aqua park saat kaçta açılıyor?
  5. Karasu Aquapark açık mı?
  6. Sakarya Aquapark nasıl gidilir?

Sakarya Aquapark kaç TL?

Sakarya aquapark giriş ücreti 2019 itibariyle hafta içi kişi başı 60 TL, pazar günleri ise 70 TL olarak belirlenmiş. Yaş aralıklarına göre yapılan sınıflandırmada ise 3-7 yaş arası çocuklar için giriş ücreti 35 TL iken; 7-12 yaş arası çocuklar için de 45 TL olarak belirlenmiştir.

Düzce Aqua Park Ne Zaman Açılacak 2020?

06.06.2020 Tarihinde Düzce Aquapark Hizmete Açılıcaktır. Aquapark Profesyonel Ekiplerce Dezenfekte Edilip Hizmete Açılıcaktır. Bilindiği Üzere Bilim Kurulu Üyeleri Tarafından Yapılan Açıklamalarda Covid19'un Klorlu Suda Bulaşmadığı Tespit Edilmiş Olup Gönül Rahatlığıyla Havuza Girebilirsiniz..

Sakarya Aquapark kac metre?

Sakarya Aquapark Özellikleri Havuz ve kaydıraklara gelecek olursak; 200 metrekare kaydırak, 700 metrekare adrenalin havuzu, 550 metrekare aile havuzu ve metrekare çocuk havuzları bulunuyor.

Aqua park saat kaçta açılıyor?

Aqua Florya, İstanbul'un Bakırköy ilçesindedir. Haftanın yedi günü hizmet veren Aqua Florya, sabah saat 10:00'da açılıyor. Bu saatten itibaren ister alışveriş yapabilir, ister eğlence alanlarında vakit geçirebilirsiniz.

Karasu Aquapark açık mı?

Karasu Ekşioğlu Aqua park çalışma saatleri sabah saat 09:00 ile akşam saat 19:00 arasını kapsıyor. Karasu Ekşioğlu Aqua City'de konaklama imkanı bulunmuyor. Sadece günlük kullanıma açık olarak hizmet sunuyor.

Sakarya Aquapark nasıl gidilir?

Nasıl Gidilir: Özel araç ile D100 veya E-80 otoyollarından birini kullanarak Sakarya Merkeze geldikten sonra Karakamış mevkisine 30 dakika daha sürdükten sonra tesise ulaşabilirsiniz.