Takma kirpik evde nasıl çıkarılır?

İçindekiler:

  1. Takma kirpik evde nasıl çıkarılır?
  2. Ipek kirpik üzerine rimel sürülür mü?
  3. Takma Kirpikten yapıştırıcı nasıl temizlenir?
  4. Kirpik yapıştırıcısı ne ile çıkar?
  5. Kalıcı takma kirpik nasıl çıkarılır?
  6. Takma Kirpikten rimel nasıl temizlenir?
  7. Kirpik yapıştırıcı kirpikten nasıl çıkar?

Takma kirpik evde nasıl çıkarılır?

Takma kirpikleri çıkarmak son derece kolay ama özen isteyen bir adım. Kendi kirpiklerine zarar vermek istemezsin ne de olsa. Göz makyajı çıkarıcı ile takma kirpik yapıştırıcısını yumuşat ve gözlerinin dış köşelerinden başlayarak takma kirpiği ellerin yardımıyla, yalnızca takma kirpiği tutacak şekilde nazikçe çek.

Ipek kirpik üzerine rimel sürülür mü?

Çünkü yağsız makyaj malzemelerini kullanmanız gerekecektir. Ayrıca rimel kullanılmaması gerekir. Çünkü bu ürünler kirpiklerinize yapıştırılmış olan kirpik protezlerinin ( ipek, mink veya kaşmir ) dökülmesine neden olacaktır. Kirpiklerinizi mutlaka hergün tarmanız gerekmektedir.

Takma Kirpikten yapıştırıcı nasıl temizlenir?

  1. Adım: Bir cam kabın içinde bir miktar pansumanda kullanılan alkol dökün. ...
  2. Adım : Kirpikleri yaklaşık 2 dakika alkol içine yerleştirin.
  3. Adım : Tutkalları nazikçe silmek ve kirpiklerden çıkarmak için pamuklu çubuk kullanın.
  4. Adım : Takma kirpikleri kağıt havluya yerleştirin ve alkol kalıntılarını temizleyin.
Daha fazla öğe...

Kirpik yapıştırıcısı ne ile çıkar?

Bir kaba biraz sıcak su koyun ve 1 çay kaşığı sıvı bulaşık sabunu ekleyin, iyice karıştırın. Sabunlu suyun içine takma kirpikleri koyarak 15 dakika bekletin. Kirpikleri sudan çıkarın ve kirpiklerde kalan yapıştırıcıyı cımbızla yavaşça çekerek temizleyin. Sonra temiz su içinde kirpikleri durulayın.

Kalıcı takma kirpik nasıl çıkarılır?

İpek kirpiklerini zararsız çıkarmak için yağ bazlı makyaj çıkartıcı kullanmalısın. Makyaj çıkarma suyunu önce çalkala, daha sonra yoğun bir şekilde pamuğa dök. Makyaj temizleme pamuğunu gözünün üzerinde 30 saniye kadar tut ve hafifçe elini yana kaydırarak pamuğu gözünden kaldır.

Takma Kirpikten rimel nasıl temizlenir?

Takma kirpiğin üzerindeki ince tutkal şeridi çıkarın. Tutkal kalıntıları çok incedir neredeyse görünmezdir, fakat dikkatli baktığınızda görebilirsiniz. Kirpiği suya koyup, nazikçe ovalayın. Takma kirpiğe sürdüğünüz rimelin boyası suya akacak, kirpik temizlenmeye başlayacaktır.

Kirpik yapıştırıcı kirpikten nasıl çıkar?

Çeyrek bardak ılık su içine bir çay kaşığı bebek şampuanı ekleyerek karıştırın. Kirpikleri solüsyonun içine koyun ve yaklaşık 2 dakika bekletin. Kağıt havlu kullanarak kirpiklerden fazla suyu alın. Kirpiklerde yapıştırıcı kalıntısı varsa, cımbızla hafifçe çekerek temizleyin.