Yaylı diz desteği ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Yaylı diz desteği ne işe yarar?
  2. Manyetik dizlik nedir?
  3. Açı ayarlı dizlik ne işe yarar?
  4. Farmasi dizlik ne işe yarar?
  5. Açı ayarlı dizlik ne zaman kullanılır?
  6. Açı ayarlı dirseklik ne işe yarar?

Yaylı diz desteği ne işe yarar?

Yaylı mekanizması ile kalçalarınız, baldırlarınız ve özellikle dizleriniz üzerindeki baskıyı etkili bir şekilde azaltır. Hareket kabiliyetini düşürmeden her iki bacağı sıkıca destekler. Eklem sorunlarınızı azaltmaya yardımcı olur.

Manyetik dizlik nedir?

Manyetik dizlik romatizma ya da farklı başka sebeplerden dolayı diz bölgesinde ağrı hisseden herkesin ağrılarının giderilmesine yardımcı olacak faydalı bir üründür. ... Manyetik Dizlik & Bileklik Seti yaklaşık 20 yıldır, diz ağrısı olan kişilere ağrılarının azalmasına yardımcı olmuştur.

Açı ayarlı dizlik ne işe yarar?

Dizin iç ve dış bağ problemlerinde patella ve femurdaki travmalarda, diz ekleminin yükünü azaltmak ve diz eklem harektliliğine destek olunması gereken durumlarda kullanılır.

Farmasi dizlik ne işe yarar?

Farmasi. Mıknatıslı Dizlik stresle başetmek ve kasları rahatlatmk amacıyla kullanılır. Her ölçüye uyacak şekilde ayarlanabilir cırcırtlı(Velcrolu) sisteme sahiptir. Erkek ya da bayan, herkes kullanabilir.

Açı ayarlı dizlik ne zaman kullanılır?

KULLANILDIĞI YERLER (ENDİKASYONLARI) : Patella ve yan bağ travmalarında, artroz, osteoartirit, artirit, diz kapağı tendinitlerinde, yan bağ fonksiyonlarını destekler, diz rahatsızlıklarında, operasyon öncesi ve sonrasında rehabilitasyon amaçlı kullanılır.

Açı ayarlı dirseklik ne işe yarar?

Bu ürün dirsek ekleminin kontrollü mobilizasyonu için tasarlanmıştır. Ürün medial ve lateral epikondil kırıkları, dirsek çıkıkları ve artroliz sonrası geçici immobilizasyon gerektiren durumlarda kullanılır.