Evde masaj yağı nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Evde masaj yağı nasıl yapılır?
  2. Zeytinyağından masaj nasıl yapılır?
  3. Fang Chung nedir?
  4. Aloe vera jeli ilişkide kullanılır mı?
  5. Durex Play 2 in 1 Nasıl Kullanılır?

Evde masaj yağı nasıl yapılır?

Hazırlanışı:
  1. Lavanta, portakal ve susam yağını bir kabın içine koyun.
  2. Tarçınları da kaba ekleyin.
  3. Portakal kabuğunu rendeleyin ve kaba ekleyin.
  4. Elde ettiğiniz bu karışımı güneş gören bir yerde yaklaşık 2 – 3 gün bekletin.
  5. Portakal kabukları ve tarçın kokusunu bıraktığında masaj yağı kullanıma hazır demektir.

Zeytinyağından masaj nasıl yapılır?

Bu konuda yapılması gereken tek şey zeytinyağı ile beraber kahve telvesini birbirine karıştırmaktır. Böylece sorunlu olan bölgeye yavaş hareketlerle uygulamak yeterlidir. Aynı zamanda bir bardak zeytinyağı ile beraber 250 ml suyu karıştırmak suretiyle, vücudun problemli olan bölgesinde yine uygulama yapılabilir.

Fang Chung nedir?

Fang Chung Oil Of Secret - Çikolata Aromalı Oral İlişki Uygun Masaj Yağı Çikolata Aromalı Masaj Ve Çok Amaçlı Vücut Yağı Sadece Muck Mağazasında Sizlere Özel Ürün - Yenilebilir - Yüksek Kaliteli Ve Ekonomik, Ph Derecesi Optimal, Çikolata Kokusuna Ve Tadına Sahip Yenilebilir, Çok Amaçlı Su Bazlı Vücut Yağı. - Cildinizi ...

Aloe vera jeli ilişkide kullanılır mı?

Aloe vera bitkisi, jelimsi yapısıyla hiç bir kimyasala gerek kalmadan, tek başına kayganlaştırıcı olarak kullanılabilecek bir ürün. Günümüzde cilt bakım ürünlerinde kullanılan ve ciltte zarar görmüş bölgeleri kolaylıkla onarmasıyla bilinen aloe vera bitkisi, artık kayganlaştırıcılarda da kullanılmaya başlandı.

Durex Play 2 in 1 Nasıl Kullanılır?

Kayganlığı artırma ihtiyacı duyarsanız Durex prezervatifle birlikte kullanabilirsiniz. Durex Play 2in1 Masaj Jeli, su bazlı yapısı sayesinde prezervatife zarar vermez. Durex Play 2in1 Masaj Jeli'ni eğer prezervatif ile birlikte kullanacaksanız, prezervatifi taktıktan sonra jeli prezervatifin üzerine sürün.