Yüzme antrenörü nasıl olmalıdır?

İçindekiler:

  1. Yüzme antrenörü nasıl olmalıdır?
  2. 1 kademe yüzme antrenörlük kursu ne zaman?
  3. Yüzme antrenörü ne iş yapar?
  4. Yüzme Federasyonu bünyesinde neler var?
  5. 1 Kademe yüzme antrenörlük belgesi ne işe yarar?
  6. Futbol antrenörü ne kadar maaş alır?
  7. Yüzme Lisansı nasıl alınır?
  8. 3 kademe yüzme antrenörü ne demek?

Yüzme antrenörü nasıl olmalıdır?

Yüzme antrenörü olabilmeniz için tüm yüzme tekniklerini biliyor olmanız gerekmektedir. Yüzme antrenörü olabilmeniz için spor akademisi mezunu olmanız gerekmez. En az lise mezunu olmanız yeterlidir. Yüzme federasyonunun her yıl açtığı yüzme antrenörlüğü kurslarını takip ederek başvuru yapabilirsiniz.

1 kademe yüzme antrenörlük kursu ne zaman?

1.KADEME YARDIMCI YÜZME ANTRENÖRÜ YETİŞTİRME KURSU ANKARA 16-20 AĞUSTOS 2021.

Yüzme antrenörü ne iş yapar?

Bir spor kulübünün yüzme takımını çalıştıran, teknik, kuvvet, çabukluk ve moral bakımından müsabakalara hazırlayan, sporcuların yüzme kural ve tekniklerine uygun olarak yetişmelerini ve gelişmelerini takip eden kişidir.

Yüzme Federasyonu bünyesinde neler var?

Türkiye Yüzme Federasyonu'nun sorumluluk alanına yüzme, senkronize yüzme, atlama ve açık su ile ilgili tüm faaliyetler girmektedir. Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Erkan Yalçın'dır.

1 Kademe yüzme antrenörlük belgesi ne işe yarar?

Demin de söylediğim gibi; sadece 1. kademe belgeye sahip biri yüzme eğitmeni olarak yaşamını sürdürebilir, diğer kademelere sahip olmasına gerek yoktur. ... Bu eğitim kurumlarının yüzme antrenörlüğü bölümünden mezun olduğunuzda direkt 3. kademe belgeye ve 'akademisyen' titr'ine sahip olursunuz.

Futbol antrenörü ne kadar maaş alır?

Antrenörler en düşün lira maaş alırlar. Buna göre antrenörlerin aldıkları ortalama maaş ise lira olarak belirlenmiştir. Çalıştıkları kişiler ve ya takımlara göre antrenörlerin maaşları da farklılık göstermektedir.

Yüzme Lisansı nasıl alınır?

Yani 8 yaşından sonra lisans başvurusunda bulunabilirsiniz. Yüzme lisansı ilk kez çıkacak olan sporcular için sağlık belgesi ( protokol numarası olmalı), 3 adet vesikalık fotoğraf, resimli kimlik fotokopisi, bilgisayar ortamında doldurulmuş tescil belgesi ve veli izin belgesi gerekmektedir.

3 kademe yüzme antrenörü ne demek?

c) Üçüncü Kademe (Kıdemli Antrenör) : İkinci Kademe antrenör lisansına sahip, kurs başvurusundan önce en az 2 yıl ilgili spor dalında tescilli bir kulüpte çalışmış olduğunu belgeleyen, Federasyonun düzenlediği veya onayladığı ilgili spor dalında en az 2 seminere katılmış antrenörlerin girebileceği eğitim programını ...