Pulsar hangi dizilerde oynadı?

İçindekiler:

  1. Pulsar hangi dizilerde oynadı?
  2. Pulsar Dizi Hangi kanal?
  3. Pulsar Kimdir?
  4. Pulsar daki çocuk kimdir?
  5. Pulsar dizisi neden bitti?
  6. Pulsar kac yilinda?
  7. Pulsar sahibi kimdir?
  8. Köpek Max kaç yaşında öldü?
  9. Erdinç Sarımusaoğlu kimdir?
  10. Aliyedeki çocuk kim?
  11. Pulsar 200 hangi ülkenin?
  12. Türkiyenin en zeki köpeği Max neden öldü?
  13. Max Köpek kimdir?
  14. Aliye dizisi Ayşe kim?

Pulsar hangi dizilerde oynadı?

Aynalı Tahir dizisinde Bilal karakteri ile iyi bir çıkış yakalamış ardından Samanyolu Tv kanalında Yağmurdan Sonra isimli dizide İbrahim karakterini canlandırmıştır.

Pulsar Dizi Hangi kanal?

PULSAR, dünyada pek çok başarılı örneği yapılmasına karşın, Türkiye'de henüz kimsenin yapmaya cesaret edemediği, “köpek kahraman”ın başrol oynadığı bir dizi olarak bir ilke imza atıyor.Dizi salı günleri star tv'de.

Pulsar Kimdir?

Pulsar ya da atarca, "kalp gibi atan" anlamına gelmektedir. ... Pulsarlar, içinde bulundukları nebulaların çekirdeği ve kalbi hükmünde oldukları kadar, kalp atışları gibi muntazam fasıllarla (ritimlerle) uzaya radyo dalgaları gönderen nötron yıldızlarıdır.

Pulsar daki çocuk kimdir?

Sanem Çelik, Nejat İşler ve Halit Ergenç'in rol aldığı sevilen dizi Aliye'de Sanem Çelik'in oğlunu canlandıran Ayberk Koçar, o dönemde sevimli halleri ve tavırları ile ilgiyle izlendi. Sonraları kısa bür süre Pulsar isimli bir dizide başrolde oynadı ama ekran macerası Aliye kadar uzun olmadı.

Pulsar dizisi neden bitti?

Ekonomik krizden dolayı dizinin yayından kaldırıldığını kaydeden Sarımusaoğlu, "Kahraman köpek Pulsar' Türkiye'de çok sevildi. Artık çocuklar, bir Alman Çoban Köpeği gördüklerinde Pulsar diye sesleniyorlar. Dizinin reytingleri de iyiydi. Ama ekonomik kriz yüzünden dizi yayından kaldırıldı.

Pulsar kac yilinda?

2001 : Kasım Bajaj Auto premium segmentindeki en son ürünü 'Pulsar'ı piyasaya sürdü.

Pulsar sahibi kimdir?

Pulsar'ın sahibi ve eğiticisi olan Erdinç Sarımusaoğlu tam bir hayvansever.

Köpek Max kaç yaşında öldü?

Max, 2012 yılında Yetenek Sizsiniz yarışmasında yarışmış ve finalde ipi göğüslemişti. Sahibi Ali Yeşilırmak'la beraber şampiyonluğu horon teperek kutlayan Max, herkesin sevgilisi olmuştu. Max ayrıca 2013 yılında 'Arkadaşım Max' isimli filmde oynamıştı. Yarışma döneminde 2 yaşında olan Max, 9 yaşında dünyaya veda etti.

Erdinç Sarımusaoğlu kimdir?

ERDİNÇ SARIMUSAOĞLU KİMDİR? 1998 yılında AKUT arama kurtarma derneğine üye olan Erdinç Sarımusaoğlu, 1999 Marmara depreminde Afet acil haberleşme operatörü ve kurtarma personeli olarak görev yaptı. Hemen sonrasında yeni kurulan AKUT K9 biriminde arama kurtarma köpeği eğitimiyle köpek eğitmenliğine adım attı.

Aliyedeki çocuk kim?

Unutulmayan çocuk yıldızlardan biri de Aliye dizisinin Arda'sı Ayberk Koçar. Sanem Çelik, Nejat İşler ve Halit Ergenç'in rol aldığı sevilen dizi Aliye'de Sanem Çelik'in oğlunu canlandıran Ayberk Koçar, o dönemde sevimli halleri ve tavırları ile ilgiyle izlendi.

Pulsar 200 hangi ülkenin?

Bajaj Pulsar, Bajaj Auto Hindistan'da bir motosiklet markasının modelidir. İki tekerlekli, Bajaj Auto'nun ürün mühendisliği bölümü Tokyo R & D [1] ve daha sonra motosiklet tasarımcısı Glynn Kerr ile birlikte geliştirildi.

Türkiyenin en zeki köpeği Max neden öldü?

2012 yılında Yetenek Sizsiniz yarışmasında insanı Ali Yeşilırmak'la beraber yarışan ve şampiyon olan 'Türkiye'nin en zeki köpeği' lakaplı Max, dün hayatını kaybetti. Dalağındaki nodül nedeni ile geçtiğimiz ay dalağı alınan Max, ameliyatın başarılı geçmesine rağmen hayatını kaybetti.

Max Köpek kimdir?

Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin 2012 birincisi olan köpek Max, Border Collie cinsidir. Frizbi yakalamak, koyun gütmek, filmlerde oynamak ve aileyle süper anlaşıp uyum sağlamak gibi becerilere sahiptir. 50 cm boy ile orta boy köpek sınıfındadır. Zeki ve eğlencelidir.

Aliye dizisi Ayşe kim?

Başrolünde Halit Ergenç ile Sanem Çelik'in yer aldığı Aliye dizisinde Ayşe karakterini canlandıran Su Dura yıllar sonra ortaya çıktı. Artık bir genç kız olan Dura, Aliye dizisindeki Ayşe rolüyle hafızalarda yer edinmişti.