Harikalar Diyarı Gaziantep ne zaman kapanıyor?

İçindekiler:

  1. Harikalar Diyarı Gaziantep ne zaman kapanıyor?
  2. Harikalar Diyarı saat kaça kadar açık?
  3. Harikalar Diyarı Antep hangi otobüs gider?
  4. Harikalar Diyarı kışın açık mı?
  5. Harikalar Diyarı'nda neler var?
  6. Harikalar Diyarı hangi mahallede?
  7. Harikalar Diyarı kim yaptı?

Harikalar Diyarı Gaziantep ne zaman kapanıyor?

Parkantep Harikalar Diyarı Çalışma Saatleri Çalışma saatleri ise; her gün saat 10:30 ile 19:30 arasıdır.Park, haftanın her günü ziyaretçilerine kapılarını açmaktadır. Ziyaret saatleri içerisinde parkı gezebilir ve eğlenceli bir gün geçirebilirsiniz.

Harikalar Diyarı saat kaça kadar açık?

Her mevsim saat 09.00'ds açılış yapan Harikalar Diyarı kışları çok yoğun olmadığından 19.00'da kapanır. Ancak yaz dönemleri daha yoğun ve hareketli geçtiği için daha geç saatlere kadar açık kalmaktadır. Aktifliğe göre çalışma saatleri değişen Harikalar Diyarını yazları ziyaret etmek daha keyifli olmaktadır.

Harikalar Diyarı Antep hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Harikalar Diyarı yakınından geçiyor: 28M, 34M, 36M, 77M.

Harikalar Diyarı kışın açık mı?

Ziyaret saatleri: Genel itibariyle saat 9'da açılış yapılıyor. Yaz dönemindeki etkinlik sayısı nedeniyle geç saatlere kadar diyar açık kalıyor. Ancak kışın aktifliğin az olması nedeniyle akşam 19.00 gibi kapanış yapılıyor.

Harikalar Diyarı'nda neler var?

Sincan Harikalar Diyarı'nın içerisinde başta Harikalar Diyarı adlı kitabın kahramanları olmak üzere birçok masal kahramanı bulunmaktadır. Devler, cüceler, cadılar ve prenseslerden oluşan bu harika parkın içerisinde bir adet yapay gölet ve büyük, yeşillik bir alan da mevcuttur.

Harikalar Diyarı hangi mahallede?

Harikalar Diyarı 39.982826 enlem ve 32.586906 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Yunus Emre Mh. ve Sincan ilçesine bağlıdır. Harikalar Diyarı haritası Ankara ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.

Harikalar Diyarı kim yaptı?

Harikalar Diyarı - Lewis Carroll tarafından 1865 yılında yazılan Alice Harikalar Diyarında adlı romanda Alis'in gittiği dünya.