Arı Maya nin sesi kime ait?

İçindekiler:

  1. Arı Maya nin sesi kime ait?
  2. Arı Maya hangi ülke yapımı?
  3. Arı Maya nın konusu nedir?
  4. Dijital Tayfa ne zaman yayınlanacak?
  5. Dijital Tayfa ne zaman basliyor?

Arı Maya nin sesi kime ait?

Deneyimli oyuncu ve seslendirme sanatçısı Ziya Kürküt, kızıyla birlikte Arı Maya sinema filminde seslendirme yaptı. Türkiye dağıtım haklarını TMC Film'in aldığı ve 31 Ekim'de vizyona girecek olan Arı Maya'nın sinema filminde bir ilk daha yaşandı.

Arı Maya hangi ülke yapımı?

Arı Maya'nın maceralarını sinemaya uyarlayacak olan Almanya yapımı film Arı Maya'yı sinemaseverlerle ilk kez 3D formatıyla buluşmuş olacak.

Arı Maya nın konusu nedir?

Kovanlarındaki arı sütü çalındığında bulundukları tepenin ilerisinde yaşayan yaban arılarından şüphelenirler ve Maya'nın da bu olayda suç ortağı olduğu düşünülmektedir. Maya en yakın arkadaşı Willy hariç kimseyi suçsuz olduğuna ikna edemez ve ikili yaban arılarının yaşadığı kovana doğru maceralı bir yolculuğa çıkar.

Dijital Tayfa ne zaman yayınlanacak?

Dijital Tayfa, Türkiye'nin milli teknoloji hamlesini de tanıtacak. Böylece çocuklar, yerli ve milli teknolojilerin üretimi ve geliştirilmesine katkı sağlamaya özendirilecek. Dijital Tayfa çizgi dizisi, bugünden itibaren her hafta sonu 11.05-15.55 ve 19.20 saatlerinde TRT Çocuk ekranlarında olacak.

Dijital Tayfa ne zaman basliyor?

TRT Çocuğun sevilen çizgi dizisi Rafadan Tayfa'nın sevilen kahramanları bu kez Dijital Tayfa olarak karşımıza çıkıyor. Tayfa bu kez teknoloji ile ilgili heyecan dolu maceralar içi kolları sıvadı, merakla beklenen heyecan dolu serüvenler 26 Aralık 2020'de TRT Çocuk ekranlarında yayımlanmaya başlıyor.