Duoderm nasır ilacı nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Duoderm nasır ilacı nasıl kullanılır?
  2. Verrutol siğil ilacı kaç gün kullanılır?
  3. Nasır yakısı nasıl kullanılır?
  4. Lemor nasır Solüsyonu nasıl kullanılır?
  5. Siğil ilacı acıtır mı?
  6. Nasır bandı ne kadar süre durmalı?
  7. Dilan Ayak Bakım Solüsyonu nasıl kullanılır?
  8. Scholl nasır giderici Kit nasıl kullanılır?

Duoderm nasır ilacı nasıl kullanılır?

Şişenin kapağındaki uygulama fırçası ile nasır/siğil üzerine birkaç tabaka DUODERM uygulayınız. Her bir tabakayı, bir önceki kuruduktan sonra sürünüz. Hastalıklı bölge dışındaki sağlıklı deriye taşırmadan uygulayınız.

Verrutol siğil ilacı kaç gün kullanılır?

Sayfa 4/8 Page 5 3. VERRUTOL nasıl kullanılır? Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: VERRUTOL'ü günde 2-3 kez uygulayınız. Ortalama tedavi süresi 6 haftadır. Doktorunuzca uygun görüldüğü taktirde tedavi 1 hafta daha sürdürülmelidir.

Nasır yakısı nasıl kullanılır?

Kullanımından önce nasırlı ayak ılık suda 5 dakika bekletilir, kurulanır. Şanlı nasır yakısı uygulandığı sürece yıkanmamalı, ıslak havlu ile silinmelidir. Mor renkli ilaçlı kısmın nasırın üzerinde olmasına dikkat edilmelidir. Şanlı nasır yakısı 3 gün boyunca tutulmalıdır.

Lemor nasır Solüsyonu nasıl kullanılır?

Kullanım Şekli: Solüsyonu nasırlı bölgeye şişe içindeki fırça yarımıyla sürünüz. 1 dakika arayla aynı işlemi 3 kez yapınız. En fazla 3 gün kullanınız. Uyarı: Yakın mesafeden koklamayınız. El ve göze temasından sakınınız.

Siğil ilacı acıtır mı?

Siğil İlacı Asit Tedavisi acıtır mı? Siğil ilacı asit tedavisinde ağrı olmaz. Bu nedenle genel anestezi yada lokla anestezi ihtiyacı olmaz. Rahatlıkla uygulanabilen hasta konforunun yüksek olduğu bir yöntemdir.

Nasır bandı ne kadar süre durmalı?

*Ürünün etkisine göre 2 ya da 3 gün sonra bandı çıkarın. (Her ürünün kalması süresi farklı olabilir. Alırken eczacıya danışabilir veya prospektüsünü okuyabilirsiniz.) *Hala nasır varsa tekrar yapıştırabilirsiniz.

Dilan Ayak Bakım Solüsyonu nasıl kullanılır?

Ayak bakım solüsyonu – Nasır tedavisinde kullanılır. Kullanım şekli ve dozu: kullanmadan önce ayağınızı dayanabilecek sıcaklıktaki suda 10 dakika bekletiniz. Nasır üzerine her akşam, nasır deriden ayrılıp düşünceye kadar, (gerekirse 7-8 akşam peş peşe) sürünüz.Kullanmadan önce şişe iyice çalkalayınız.

Scholl nasır giderici Kit nasıl kullanılır?

Kullanım Şekli : Ilaçlı Diski Yapışkanlı Kağıdından Ayırın. Nasırı Merkezleyerek Yapışkanlı Tarafı Cilde Gelecek Şekilde Yapıştırın. Flasteri Üzerine Yapıştırın. Nasır Çıkana Kadar Günlük Olarak Tekrarlayın. 25 Cº Nin Altında Saklayın.