Izmit otobus bileti kac para?

İçindekiler:

  1. Izmit otobus bileti kac para?
  2. Kocaeli Ulaşım ne kadar?
  3. Kent Kart kaç TL basıyor?
  4. Istanbulda otobüslerde para geçiyor mu?
  5. Özel halk otobüsünde para geçiyor mu?
  6. İstanbulkart başka bir şehirde geçerli mi?

Izmit otobus bileti kac para?

En ucuz İstanbul - İzmit (Kocaeli) otobüs bileti 35,00 TL'dir.

Kocaeli Ulaşım ne kadar?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında ulaşıma zam kararı çıktı. Ulaşıma yapılan yüzde 16,7 oranında zam ile şehir içi tam bilet 3 TL'den 3,50 TL'ye, Tramvay tam ücreti 2 TL'den 2,5 TL'ye, Deniz ulaşımı ise 3,75 TL'den 4, 25 TL'ye çıkarıldı.

Kent Kart kaç TL basıyor?

İlk biniş ücreti 3,46 TL olup 120 dakika içinde 1. aktarma 0,50 TL, 2. aktarma 0,50 TL ve sonraki aktarmalar ise tüm fiyata dahildir.

Istanbulda otobüslerde para geçiyor mu?

İstanbullular artık halk otobüslerine nakit parayla binemeyecek. İstanbul'daki halk otobüslerinde yeni dönem başladı. Yolcular artık halk otobüslerine nakit para ile değil Akbil veya elektronik biletle binecek.

Özel halk otobüsünde para geçiyor mu?

İSTANBUL- İETT'nin yönetim, yürütüm ve denetiminde toplu taşıma hizmeti veren Özel Halk Otobüslerinde nakit ödenerek bilet temini uygulaması kaldırılıyor. ... Yolcuların mağdur olmamaları için araca binmeden önce elektronikkart veya elektronik bilet temin etmeleri gerekiyor.

İstanbulkart başka bir şehirde geçerli mi?

Ulaşımda her şehirde farklı kart kullanma dönemi kapanıyor. Artık tek kartla farklı şehirlerde toplu taşıma araçlarına binilecek. Bakan Elvan, "Sistemi yaygınlaştıracağız" dedi..