BÖTE mezunları hangi memurluklara başvurabilir?

İçindekiler:

  1. BÖTE mezunları hangi memurluklara başvurabilir?
  2. BÖTE mezunları ne iş yapar?
  3. BÖTE mezunları hangi alanlarda yüksek lisans yapabilir?
  4. BÖTE hangi dil?
  5. KPSS 4001 ne demek?
  6. Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi kaç yıllık?
  7. Teknik öğretmen nasıl olunur?
  8. Böte mezunları meslek lisesinde çalışabilir mi?
  9. Böte liseye çalışabilir mi?

BÖTE mezunları hangi memurluklara başvurabilir?

BÖTE Bölümü mezunları, MEB bünyesindeki devlet ve özel statülü okullarda öğretmen, danışman, eğitim programı danışmanı, öğretim teknoloğu veya üniversitelerde akademisyen olarak çalışabilmektedirler (Altun & Ateş, 2008; Şahin, 2010).

BÖTE mezunları ne iş yapar?

Bir BÖTE mezunu; Üniversitelerde hali hazırda uygulanmakta olan Öğretim Elemanı Yetiştirme (ÖYP) programları aracılığı ile geleceğin akademisyenleri olabilir. Eğitim yazılımları geliştiren firma ya da kurumlarda eğitim uzmanı, içerik geliştirme uzmanı ya da öğretim teknoloğu konumunda çalışabilir.

BÖTE mezunları hangi alanlarda yüksek lisans yapabilir?

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi mezunları için hem Eğitim Bilimleri Enstitüsü programlarında, hem de Bilgisayar Mühendisliği, İşletme veya Yönetim Bilişim Sistemleri gibi alanlarda Yüksek Lisans yapma şansın var.

BÖTE hangi dil?

Bazı üniversitelerde BÖTE ingilizce olarak okutulmaktadır.

KPSS 4001 ne demek?

Merkezi atama yöntemiyle personel alımı yapan kurumlar 4001 nitelik kodu kullanıyorsa bu lisans mezunu olan herkesin bölüm farketmeksizin KPSS puanı ile başvurabileceği kadro anlamına gelir.

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi kaç yıllık?

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği bölümü eğitim süresi 4 yıldır.

Teknik öğretmen nasıl olunur?

Teknik öğretmen unvanına hak kazanma şartı, 3795 sayılı kanunda şu ifadelerle belirtilmiştir; “Lise üstü dört yıl süreli yüksek teknik öğretim gören erkek teknik öğretmen okulu, erkek teknik yüksek öğretmen okulu, yüksek teknik öğretmen okulu ve teknik eğitim fakültesi mezunları ile kız teknik öğretmen okulu, kız ...

Böte mezunları meslek lisesinde çalışabilir mi?

BÖTE mezunlarının mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarına öğretmen olarak atanamamaktadır. ... Dolayısıyla BÖTE mezunları mesleki ve teknik ortaöğretim kurumlarına müdür yardımcısı olarak atanabilirler.

Böte liseye çalışabilir mi?

Bilgisayar ve Öğretim teknolojileri bölümü dersleri ile lise müfredatındaki dersler birbiriyle %100 oranında örtüşmektedir.Tüm bölümler liseye atanırken böte bölümde okuyan öğrenciler liseye atanamamaktadır.